WRAAK: Nederlander Engelen wil herkansing bij ONE Championship
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / WRAAK: Nederlander Engelen wil herkansing bij ONE Championship

WRAAK: Nederlander Engelen wil herkansing bij ONE Championship

WRAAK: Nederlander Engelen wil herkansing bij ONE Championship

Anthony “The Archangel” Engelen staat te popelen om terug te keren naar ONE FC. Hij zou niets liever willen dan een oude rivaal een lesje te leren tijdens zijn optreden.

Het Nederlands-Indonesische vedergewicht wil zijn opmars naar een ONE Wereldtitel voortzetten en hij gelooft dat die reis via Bruno Pucci moet gaan, die hem zijn eerste carrière verlies overhandigde.

,,Ik vecht al een tijdje niet meer vanwege de huidige COVID-19 situatie, en ik denk dat het een geweldige kans voor mij zou zijn om een ​​herkansing te krijgen tegen mijn allereerste tegenstander (Pucci. red.), toen ik begon bij ONE Championship in 2015”, zegt Engelen.

Zoete wraak

,,Ik heb mijn vrienden altijd verteld, ik heb mezelf ook verteld dat ik graag een herkansing met hem zou hebben, en ik denk dat dit het moment is”, aldus Engelen op de site van ONE. In december 2015 betrad Engelen de Mall Of Asia Arena in Manilla, Filippijnen.

Pucci gebruikte de vaardigheden die hem tweevoudig BJJ No Gi-wereldkampioen maakten, omdat hij de bebaarde vechter constant aanviel met verschillende trucs uit zijn arsenaal. De Braziliaan domineerde uiteindelijk in de tweede ronde de Nederlander via achterwaartse verwurging. Engelen wil dat verlies dus wreken en is klaar voor een confrontatie met Pucci.

Bekijk ook

‘JA!’ Rico vs Jamal 4 moet gebeuren: Fans positief

Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik vochten afgelopen zaterdag een monstergevecht uit in het Gelredome, Arnhem.

Kijk zaterdag GRATIS naar UFC 267! ‘Dit event mag je niet missen’

Het evenement UFC 267 zal een hoofdkaart met zes gevechten bevatten.

KO video! Hessling MEPT Kallenbach bruut in slaap

Kevin Hessling sloeg gisteravond John Kallenbach bruut knock-out

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page