Wraak: Cro Cop zegeviert tijdens Bellator debuut - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Wraak: Cro Cop zegeviert tijdens Bellator debuut

Wraak: Cro Cop zegeviert tijdens Bellator debuut

Wraak: Mirko Cro Cop zegeviert tijdens Bellator debuut

Het beest is terug, Mirko Cro Cop. Afgelopen nacht stond hij tegenover Roy Nelson in een slopende zwaargewicht strijd om de Bellator winst. Het was een wederzien van de twee vechters die ooit bij de UFC tegenover elkaar stonden.

Het was voor Cro Cop zijn debuut bij de Amerikaanse MMA-organisatie. De Kroatische vechter won van Roy Nelson in de derde ronde op unaniem besluit. Het was een revanche voor 2011 toen Cro Cop verloor in de UFC van de Amerikaan Nelson.

De eerste ronde was veel clinchen en wederzijds onderzoek. Voor het grootste deel van de ronde was Cro Cop de dominante partij, Nelson tegen de wand van de kooi drukkend, proberend hem met korte klappen te raken. Nelson probeerde verschillende keren terug te slaan, maar zonder succes.

Alles gegeven

In de tweede ronde waren de heren niet zo zuinig. Cro Cop vocht op afstand en lanceerde zijn benen die het lichaam van Roy Nelson troffen.

In de laatste ronde ging Nelson neer en probeerde ten koste van alles op te staan. Hij oefende druk uit, maar het was slechts de laatste van verschillende pogingen die succes brachten.

Wraak

De scheidsrechters waren het erover eens 30-27, 29: 2, 29-28 voor Cro Cop en de winst bij het debuut in Bellator, in wat genoemd kan worden een wraak voor zijn eerdere verlies tegen Nelson.

Bekijk ook

Topkickbokser Donovan Wisse over GLORY: ‘Communicatie kan beter’

Donovan Wisse is met recht een van de meest getalenteerde vechters bij GLORY Kickboxing. De ...

POLITIE: 40 man publiek bij illegale MMA-wedstrijd, vechter zwaar gewond

Een belletje om een ambulance lijkt een illegaal MMA-evenement te hebben verraden vanavond in Lünenburg, ...

NEP: UFC-kampioen Sterling te kakken gezet door collega vechters

UFC-kampioen Sterling uitgespuugd door collega vechters