Woede: MMA-vechter 'executeert' tegenstander (video) Nieuws
Nieuws

Woede: MMA-vechter 'executeert' tegenstander (video)

Woede: MMA-vechter 'executeert' tegenstander (video)

Een rijzende MMA-ster heeft controverse aangewakkerd door te doen alsof hij een onbewuste tegenstander met een pistool neerschoot na een verwoestende KO.

Asiashu Tshitamba versloeg Billy Oosthuizen onlangs met een brutale voorwaartse trap in het gezicht in het Extreme Fighting Championship. Oosthuizen stond bewusteloos op de mat, voordat hij nog een stoot van Tshitamba kreeg en op de mat viel.

Net alsof

De MMA-wereld vierde op grote schaal de verbluffende KO, maar de acties van Tshitamba onmiddellijk daarna veroorzaakten enige verontwaardiging. De Zuid-Afrikaanse vechter vierde zijn KO door een denkbeeldig pistool te trekken en te doen alsof hij Oosthuizen twee keer neerschoot.

De zogenaamde executie door Tshitamba veroorzaakte veel boze reacties van fans, die het geen stijl vonden. Echter trok Tshitamba zich daar niets van aan. Het betekende de vierde overwinning op rij van Tshitamba in het EFC en verbeterde daarmee het record naar 4-1.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws