Wielerkampioen Lance Armstrong: 'de UFC meet met twee maten' Nieuws
Nieuws

Wielerkampioen Lance Armstrong: 'de UFC meet met twee maten'

Wielerkampioen Lance Armstrong: 'de UFC meet met twee maten'
Wielerkampioen Lance Armstrong: 'de UFC meet met twee maten'

UFC VP gezondheid en prestaties van de UFC sporters, Jeff Novitzky heeft verklaard dat de sporen van turinabol, die zijn gedetecteerd in een recente drugtest van Jon Jones. Toe te schrijven zijn aan de eerdere inname en niet aan een recent gebruik van de verboden substantie.

Op donderdagmiddag verscheen de UFC VP op de Joe Rogan Experience om dit punt verder te beargumenteren, maar de beruchte Amerikaanse wielrenner Lance Armstrong slikt het verhaal niet.

Toen Joe Rogan op Instagram aankondigde dat Jeff Novitzky tijdens de Joe Rogan Experience te horen zou zijn, kon Lance Armstrong zich niet inhouden om Novitzky eens goed de plaat uit te poetsen.

Star fucker

Jeff Novitzky "AKA the Star Fucker," schreef Lance Armstrong in zijn vernietigende commentaar over Jeff Novitzky. "Een paar vragen. Waarom de dubbele standaard voor Jones en anderen? En laten we erop toezien, wat zeggen de wetenschap en wetenschappers? Ik denk dat ik het antwoord weet, maar laten we de 'Star Fucker' het maar uitleggen. "

Lance Armstrong, om eraan te herinneren, heeft wat geschiedenis met Jeff Novitzky.

Armstrong de pineut

In zijn vroegere rol bij de Amerikaanse Food and Drug Administration was Novitzky een belangrijke speler in de zaak tegen de meervoudig winnaar van de Tour de France, Armstrong), die werd geschorst als een lange tijd gebruiker van prestatieverbeterende geneesmiddelen.

Geen wonder dat Armstrong verbaast was dat er met twee maten gemeten lijkt te worden, in zijn optiek. Wat vind u van deze opmerking van Lance Armstrong?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws