WIE VAN DE 3: UFC hoopt op Florida voor Khabib vs Ferguson Nieuws
Nieuws

WIE VAN DE 3: UFC hoopt op Florida voor Khabib vs Ferguson

WIE VAN DE 3: UFC hoopt op Florida voor Khabib vs Ferguson
WIE VAN DE 3: UFC hoopt op Florida voor Khabib vs Ferguson

UFC 249 kan wel eens in Florida worden gehouden nadat Dana White zegt dat het evenement nog steeds doorgaat.

De UFC-president Dana White heeft er alle vertrouwen in dat UFC 249 doorgaat zoals gepland. Op maandag zei White dat UFC 249 nog steeds doorgaat op 18 april met een lichtgewicht titelgevecht tussen kampioen Khabib Nurmagomedov en uitdager Tony Ferguson.

White zei ook dat het evenement een volledige undercard zal bevatten. White zei dat hij een locatie heeft voor het evenement, maar is niet klaar om dat voor het publiek bekend te maken. Volgens Steven Marrocco van MMAFighting.com is de UFC in onderhandeling om UFC 249 in Florida te houden.

Drie locaties

Orlando, Tampa en Jacksonville, worden genoemd als potentiële gaststeden. Als UFC 249 doorgaat zoals White zegt dat het zal, zal er geen publiek aanwezig zijn.

"Een bron uit de gelederen van de UFC vertelde me zojuist de organisatie in actieve gesprekken om UFC 249 in Florida te houden met dezelfde opzet als het Combat Night-evenement. Orlando, Tampa en Jacksonville worden genoemd als potentiële locaties," aldus Marrocco.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws