'Wie doet mij na!' UFC-vechter geeft pak geld aan imitator MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Wie doet mij na!' UFC-vechter geeft pak geld aan imitator

'Wie doet mij na!' UFC-vechter geeft pak geld aan imitator

Anthony Pettis voormalig UFC lichtgewicht kampioen geeft een geld bonus aan degene die zijnShowtime Kick” na kan doen. Pettis startte zijn eigen MMA-organisatie en belooft de leuke bonus weg te geven.

Vorig jaar maakte de voormalig UFC lichtgewicht kampioen bekend dat hij aan zijn eigen MMA-organisatie begon. De eerste show, genaamd "Showtime FC", stond gepland voor vrijdag 11 februari. Slechts enkele dagen verwijderd van het evenement, heeft 'Showtime' aangekondigd dat hij een unieke bonusstructuur zal hebben (gaat verder onder video).

Geschiedenis

Pettis onthulde hij dat een van de bonussen zal worden toegekend aan een vechter die zijn beroemde 'Showtime'-kick kan nadoen. De "Showtime-kick" was te zien in WEC 53, tijdens het gevecht van Pettis met Benson Henderson. 'Showtime' won het gevecht en de WEC lichtgewicht titel. Maar het gevecht zal voor altijd in de geschiedenis voortleven vanwege een flitsend moment in de vijfde ronde.

Pettis rende van de zijkant van de kooi af en kreeg Henderson neer met een trap in het gezicht. De kick bezegelde de overwinning voor 'Showtime' en werd een van de meest geziene hoogtepunten in de MMA-geschiedenis. Hoeveel geld degene krijgt die de kick na kan doen is niet bekend. Dit zal ongetwijfeld onthult worden als het een vechter lukt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws