Whittaker verwacht ‘oorlog’ met Gastelum zaterdag in Las Vegas – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Whittaker verwacht ‘oorlog’ met Gastelum zaterdag in Las Vegas

Whittaker verwacht ‘oorlog’ met Gastelum zaterdag in Las Vegas

Whittaker verwacht 'oorlog' met Gastelum zaterdag in Las Vegas

Robert Whittaker verwacht zaterdagavond een zwaar gevecht met Kelvin Gastelum. Beide vechters zullen de hoofdrol spelen tijdens UFC Vegas 24 in een zeer intrigerend middengewicht gevecht.

Oorspronkelijk zou Whittaker het opnemen tegen Paulo Costa, maar een maand later trok de Braziliaan zich terug uit de strijd en kwam Gastelum op korte termijn tussenbeide. Dat Whittaker nu Gastelum treft betekent volgens eerstgenoemde dat het een heftige strijd wordt.

Het wordt oorlog

Hoewel Whittaker gelooft dat hij beter is geworden, weet hij dat Gastelum dat ook is, dus hij verwacht een zwaar gevecht. Hij weet dat de Amerikaan erg duurzaam is en heel veel kracht heeft, dus de voormalige kampioen verwacht dat hun gevecht een brute oorlog wordt.

,,Ik hoop hem te domineren, maar ik verwacht een absolute oorlog”, zei Whittaker. ,,We zijn allebei erg goed getraind. Hij heeft een gevaarlijke kracht. Hij kan worstelen, vastgrijpen. Hij is keihard. Ik kan hetzelfde doen. Ja, ik verwacht het ergste, hoop op het beste. “

Bekijk ook

‘Reinier de Ridder is (g)een saaie vechter’: ONE kampioen schreef geschiedenis

Reinier de Ridder schreef vorige maand MMA-geschiedenis met het veroveren van een tweede wereldtitel bij ONE Championship

Massa ontslag: Bellator zet groot aantal vechters op straat

Bellator MMA heeft een flinke ontslag ronde gehouden onder haar vechters

UFC’er beschuldigt van vals spel: ‘Ik ben bestolen’

Er zouden teveel acteurs binnen de UFC rondlopen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page