Whittaker reageert op verlies UFC-titel aan Adesanya – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Whittaker reageert op verlies UFC-titel aan Adesanya

Whittaker reageert op verlies UFC-titel aan Adesanya

Whittaker reageert op verlies UFC-titel aan Adesanya

UFC 243 vond zaterdagavond plaats in de Marvel Arena in Melbourne, Australië waar Robert Whittaker zijn UFC middengewicht titel verloor aan Israel Adesanya.

In de wedstrijd scoorde Israel Adesanya een tweede ronde knock-out overwinning op Robert Whittaker om de onbetwiste kampioen middengewicht te worden. Vanaf het begin leek Adesanya vol vertrouwen. Ze ruilden trappen stoten uit en in de laatste seconde van de eerste ronde liet Adesanya Whittaker vallen, maar werd deze gered door de bel.

ZIE OOK >> Israel Adesanya ramt Robert Whittaker knock-out (video)

In de tweede ronde leek Whittaker roekeloos en het spoor bijster, dit werd erger toen Adesanya zijn tegenstander op het doek liet vallen en hem met stoten overlaadde, maar de scheidsrechter greep in. Na zijn verlies sprak Whittaker en legde een verklaring af:

Dank aan iedereen

“Ja, petje af voor Adesanya. Hij is een geweldige vechter. Ik dacht dat het best goed met me ging. ‘Zei Whittaker lachend. “Maar ehm, hel, je weet dat ik pas 28 ben. Zal ik een rematch tegen hem willen? JA. Bedankt voor iedereen die vandaag is gekomen om mij te zien vechten.”

“Met dank aan mijn familie en dankzij mijn coaches. Iedereen heeft het geweldig gedaan me hier te krijgen. Eerlijk gezegd is dit het beste dat ik ooit heb gevoeld. Ik heb vandaag de winst niet gekregen, maar ik ga nergens heen ”. Whittaker lijkt vol vertrouwen ondanks zijn verlies, of er een rematch volgt zal de tijd uitwijzen.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page