Wereldkampioen boksen Hannah Rankin daagt Cris Cyborg uit Nieuws
Nieuws

Wereldkampioen boksen Hannah Rankin daagt Cris Cyborg uit

Wereldkampioen boksen Hannah Rankin daagt Cris Cyborg uit
Wereldkampioen boksen Hannah Rankin daagt Cris Cyborg uit

De inmiddels ex UFC vechter Cris Cyborg heeft haar eerste uitdaging te pakken.

Na geschiedenis te hebben geschreven in haar laatste gevecht, wil Hannah Rankin het opnemen tegen voormalig UFC-kampioen Cris Cyborg. Rankin werd de eerste Schotse vrouwelijke wereldkampioen toen ze de Amerikaanse Sarah Curran versloeg door een puntenoverwinning in Paisley in juni.

Rankin heeft sociale media gebruikt om Cris Cyborg uit te dagen. Samen met een andere bokskampioen en voormalig tegenstander van Rankin, Claressa Shields, die UFC wereldkampioen Amanda Nunes heeft uitgedaagd, wil Rankin nu dus niet onderdoen en met Cyborg de boksring in.

Kan nog wel even duren

"Omdat ik nu hetzelfde Amerikaanse managementteam heb als Claressa Shields," legde Rankin uit aan MMA UK. β€œIk denk dat zij en Nunes een geweldig gevecht voor tv zijn! Ik denk dat Claressa haar knock-out slaat, maar ik denk dat het een geweldig gevecht voor tv zal zijn en zoals Claressa zei, een beter gevecht dan Mayweather en McGregor.

ZIE OOK>> Cris Cyborg confronteert Dana White met leugens

Rankin zou graag in de voetsporen treden van andere bokskampioenen zoals Holly Holm, Amanda Serrano en Heather Hardy om de boksring in te ruilen voor een MMA-kooi. Zonder een lichtgewicht divisie in de UFC moeten we misschien even wachten om Rankin in de Octagon te zien verschijnen. Bovendien heeft Dana White de grote baas aangekondigd Cyborg geen nieuw contract aan te bieden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws