WEIRD! Vechter stort slapend neer tijdens MMA-wedstrijd (video) Nieuws
Nieuws

WEIRD! Vechter stort slapend neer tijdens MMA-wedstrijd (video)

WEIRD! Vechter stort slapend neer tijdens MMA-wedstrijd (video)

Knock-outs zijn er in alle vormen en maten, soms komen deze snel en verbazen de fans en zelfs de vechters. Tijdens een Golden Ticket Fight Promotions (GTFP) evenement in Engeland ging een vechter knock-out en sliep al terwijl hij naar het canvas stortte.

Aankomend weekend 26 juni, vindt het GTFP evenement plaats in Starworks Warehouse, Woverhampton (Engeland). Maar liefst 17 gevechten staan er op de rol, alhoewel GRFP geen grote organisatie is als de UFC zijn de gevechten niet minder spectaculair. Zoals ook blijkt uit bovenstaande video waar te zien is dat een vechter KO gaat en al slaapt terwijl hij nog op het canvas moet landen.

Een van de partijen waar veel van verwacht word is die van debutant Mateusz Mazurowski. Met een schat aan ervaring van zijn vader als Grieks-Romeins worstelaar en onder de deskundige voogdij van Team Renegade, wordt veel verwacht van deze jonge atleet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws