Chinees knock-out kanon verdedigt wereldtitel op UFC 248 Nieuws
Nieuws

Chinees knock-out kanon verdedigt wereldtitel op UFC 248

Chinees knock-out kanon verdedigt wereldtitel op UFC 248
Chinees knock-out kanon verdedigt wereldtitel op UFC 248

De UFC dames strogewicht titel staat op het spel wanneer kampioen Weili Zhang uitdager Joanna Jedrzejczyk treft op UFC 248.

UFC 248 is gepland voor 7 maart 2020, een officiële locatie is nog niet bepaald. Zhang die Jessica Andrade knock-out sloeg bij UFC Shenzhen in augustus en de titel claimde zal Jedrzejczyk treffen, de Poolse versloeg Michelle Waterson in het hoofdevenement op UFC Tampa in oktober.

Kickbokslegende Ernesto Hoost

Zhang heeft momenteel een winst-reeks van 19 gevechten, ze heeft niet verloren sinds haar MMA-debuut terug in 2013. Ze is een perfecte 4-0 in de UFC met overwinningen op Andrade, Tecia Torres, Jessica Aguilar en Danielle Taylor. Deze partij tegen Jedrzejczyk wordt haar eerste titelverdediging.

ZIE OOK >> Weili Zhang pakt UFC dames strogewicht titel

Jedrzejczyk is de voormalige UFC-dames strogewicht kampioen. Ze won de titel in 2015 tegen Carla Esparza en verdedigde haar riem vijf keer. Jedrzejczyk traint regelmatig in Nederland onder leiding van kickboks legende Ernesto hoost. De Poolse Jedrzejczyk wordt gezien als een grote bedreiging voor Zhang.

De UFC moet het gevecht nog officieel aankondigen, het nieuws werd gemeld door MMA Fighting.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws