Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Chinees knock-out kanon verdedigt wereldtitel op UFC 248

Chinees knock-out kanon verdedigt wereldtitel op UFC 248

De UFC dames strogewicht titel staat op het spel

De UFC dames strogewicht titel staat op het spel wanneer kampioen Weili Zhang uitdager Joanna Jedrzejczyk treft op UFC 248.

UFC 248 is gepland voor 7 maart 2020, een officiële locatie is nog niet bepaald. Zhang die Jessica Andrade knock-out sloeg bij UFC Shenzhen in augustus en de titel claimde zal Jedrzejczyk treffen, de Poolse versloeg Michelle Waterson in het hoofdevenement op UFC Tampa in oktober.

Kickbokslegende Ernesto Hoost

Zhang heeft momenteel een winst-reeks van 19 gevechten, ze heeft niet verloren sinds haar MMA-debuut terug in 2013. Ze is een perfecte 4-0 in de UFC met overwinningen op Andrade, Tecia Torres, Jessica Aguilar en Danielle Taylor. Deze partij tegen Jedrzejczyk wordt haar eerste titelverdediging.

ZIE OOK >> Weili Zhang pakt UFC dames strogewicht titel

Jedrzejczyk is de voormalige UFC-dames strogewicht kampioen. Ze won de titel in 2015 tegen Carla Esparza en verdedigde haar riem vijf keer. Jedrzejczyk traint regelmatig in Nederland onder leiding van kickboks legende Ernesto hoost. De Poolse Jedrzejczyk wordt gezien als een grote bedreiging voor Zhang.

De UFC moet het gevecht nog officieel aankondigen, het nieuws werd gemeld door MMA Fighting.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Sergiy Derevyanchenko verwacht voor september

Sergiy Derevyanchenko (R) en Gennady Golovkin (L) De onderhandelingen zijn begonnen voor een spannend gevecht ...

Team Pasztjerik – Schiedam

(voorlopige trainingslocatie) Kommiezenlaan 25 3125AM Schiedam E-mail                   : info@team-paszjterik.nl Facebook            : https://www.facebook.com/pages/category/Sports-Team/Sportschool-Pasztjerik-202705063129595 Instagram           : https://www.instagram.com/teampasztjerik/?hl=en Website              ...

TOEKOMST BOKSEN: Grote namen uit de sport dit najaar bijeen

Dit najaar vindt een belangrijke bijeenkomst plaats in Bahrein waar de toekomst van het boksen ...