Weigeren gevecht kost UFC'er de kop, 'nee bestaat niet' Nieuws
Nieuws

Weigeren gevecht kost UFC'er de kop, 'nee bestaat niet'

Weigeren gevecht kost UFC'er de kop, 'nee bestaat niet'

Alistair Overeem en Junior Dos Santos werden gisteren zonder pardon, op straat gezet door de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC. Voor beide veteranen is geen plek meer. Overeem zijn tijd zat er op, en Dos Santos weigerde een gevecht.

Toen het ontslag van Overeem naar buiten kwam veroorzaakte dit nogal een schok onder de fans in ons land. Want met nog een aantal gevecht op zijn contract, zou de UFC hem laten gaan. Voor de fans van Dos Santos was dit niet anders.

Overeem deed een verklaring uitgaan via social media waar hij de UFC dankte voor de mooie tijd. Of Dos Santos ook zo positief is valt te bezien. Hij moet gaan omdat hij een gevecht weigerde zo meld de MMA-media.

Niet vechten dan eruit

Dos Santos kreeg onlangs een last minute gevecht tegen Marcin Tybura kreeg aangeboden bij UFC 260 op 29 maart. Naar verluidt weigerde Dos Santos het gevecht omdat hij vond dat hij niet genoeg tijd had om zich adequaat voor te bereiden. De UFC bracht Dos Santos kort daarna op de hoogte van zijn ontslag.

Toch laat Dos Santos zich hierdoor niet uit het veld slaan. En zegt op Instagram dat hij van plan is door te gaan met vechten. In het bericht aan zijn fans bedankte hij de UFC "voor een geweldige 12 jaar".

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/mijn-tijd-zit-erop-ontslagen-ufcer-overeem-geeft-verklaring/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws