Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Weging: Tegenstander Germaine de Randamie valt bijna flauw

Weging: Tegenstander Germaine de Randamie valt bijna flauw

KLIK OP DE LINK VOOR DE VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=iGMUKC0t5R4

Aspen Ladd de tegenstander van de Nederlandse UFC-vechter Germaine de Randamie maakte een moeilijk weging mee.

Het wegmoffelt voorafgaand aan het UFC op ESPN + 13 event wat zaterdag plaatsvindt liet een duidelijk aangeslagen Aspen Ladd zien. Zij had duidelijk moeite gehad met het bereiken van haar wedstrijd gewicht.

Eenmaal op de weegschaal, beefde Ladd en trok een pijnlijke grimas terwijl een lid van de California State Athletic haar gewicht registreerde. Na een korte hydratatie worstelde Ladd om zich aan te kleden. Het was ook moeilijk voor haar om bicep flex voor de camera te houden, omdat ze naast de weegschaal stond in plaats van er bovenop.

Afvallen levensgevaarlijk

Ladd had toen hulp nodig van een commissielid om de kamer uit te lopen. Ladd, 24, heeft in het verleden eerder moeite gehad met gewichtsverlies. In april 2018 werd haar UFC Fight Night 128 gevecht tegen Leslie Smith geschrapt op de dag van de weging nadat Ladd te zwaar was.

Extreem afvallen voor een MMA-wedstrijd brengt risico’s met zich mee en staat veelal ter discussie. Hoe Ladd het gaat doen tegen de geroutineerde De Randamie valt te bezien. De Randamie is er van overtuigd dat zij door haar ervaring Ladd zal verslaan.

Bekijk ook

BREAKING: UFC kampioen Henry Cejudo vs Jose Aldo op UFC 250

UFC President Dana White

Volgende gevecht Conor McGregor gepland voor de zomer

Conor McGregor heeft mogelijk zijn volgende tegenstander

UFC-VECHTER: ‘Het gaat niet goed met mij’

De voormalige strogewicht uitdager