Wederom ex UFC-vechter aangeklaagd voor kindermisbruik Nieuws
Nieuws

Wederom ex UFC-vechter aangeklaagd voor kindermisbruik

Wederom ex UFC-vechter aangeklaagd voor kindermisbruik
Wederom ex UFC-vechter aangeklaagd voor kindermisbruik

Er zijn zware strafrechtelijke aanklachten ingediend tegen voormalig UFC-vechter Abel Trujillo.

Trujillo wordt beschuldigd van seksuele uitbuiting van een kind, de MMA-vechter wordt momenteel vastgehouden in de gevangenis van Colorado. In Colorado wordt seksuele uitbuiting van een kind gedefinieerd als' bezit, productie of distributie van seksueel expliciet materiaal en pornografie waarbij een kind jonger dan 18 jaar betrokken is. Recentelijk werd ook UFC-veteraan Virgil Zwicker opgepakt voor vergelijkbare feiten.

ZIE OOK>> UFC veteraan Virgil Zwicker opgepakt

Dit is niet de eerste keer dat Trujillo in de problemen is geraakt met justitie. Hij was eerder veroordeeld voor huiselijke geweldpleging in 2007 en in 2009 in Iowa. Ondanks dit feit ondertekende de UFC hem en vocht hij voor de organisatie voor meer dan vijf jaar.

Einde MMA-loopbaan

Trujillo stond in de MMA-kooi bij de UFC van 2012 tot 2017 en compileerde een 6-4, 1 NC-record in de UFC. Hij behaalde opmerkelijke overwinningen, en stond ooit tegenover Khabib Nurmagomedov tijdens UFC 160 in 2013. Trujillo werd vorig jaar ontslagen door de UFC na twee opeenvolgende verliezen aan John Makdessi en James Vick.

Elk van de aanklachten tegen Trujillo kan hem een gevangenisstraf van 12 tot 18 maanden opleveren, evenals boetes van $ 1000 tot $ 100.000. Trujillo zelf heeft nog geen reactie gegeven, later deze week zal hij zich voor de rechter moeten verantwoorden. Als de aanklachten waar blijken te zijn dan betekent dit ongetwijfeld einde MMA-carierre voor Trujillo.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws