Weddenschap: Fan plaatst 'jaarloon' op winst Jorge Masvidal Nieuws
Nieuws

Weddenschap: Fan plaatst 'jaarloon' op winst Jorge Masvidal

Weddenschap: Fan plaatst 'jaarloon' op winst Jorge Masvidal
Weddenschap: Fan plaatst 'jaarloon' op winst Jorge Masvidal

Er is een groot bedrag ingezet door een vechtsport fan die er volledig van overtuigd is dat Jorge Masvidal zijn tegenstander Nate Diaz zal verslaan.

Of het om één specifieke fan gaat of om een groep enthousiastelingen diepe $30.000 hebben ingezet is niet bekend, reporter Brett Okamoto van ESPN melde de uitzonderlijk hoge inzet op de UFC-vechter Masvidal. De weddenschap zou ingezet zijn bij Las Vegas SuperBook, een site waar sportfans een gokje kunnen wagen.

Gokje wagen

Masvidal en Diaz zullen elkaar ontmoeten voor de nieuw ontworpen BMF-titel. Dit unieke titelgevecht, zal plaatsvinden op UFC 244, gepland voor 2 november in de wereldberoemde Madison Square Garden in New York City. Het zal dienen als het belangrijkste evenement van de kaart.

ZIE OOK >> Jorge Masvidal en Nate Diaz in actie op UFC 244

Hoewel de onbetwiste UFC-weltergewichttitel niet op het spel staat, genereert het aanstaande gevecht een massale aantrekkingskracht. Zoveel zelfs dat van professionele worstel-superster en Hollywood-acteur Dwayne 'The Rock' Johnson wordt verwacht dat hij de winnaar de BMF-titel zal uitreiken aan de winnaar.

Op wie zet u uw geld, Jorge Masvidal of Nate Diaz?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws