‘We moeten wraak nemen op Conor McGregor’ (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘We moeten wraak nemen op Conor McGregor’ (video)

‘We moeten wraak nemen op Conor McGregor’ (video)

'We moeten wraak nemen op Conor McGregor'

Conor McGregor heeft wederom Khabib Nurmagomedov’s overleden vader Abdulmanap ter sprake gebracht. In zijn interview met Aron Bronsteter bracht de Ier het delicate onderwerp naar boven.

De vader van UFC kampioen Khabib,Abdulmanap overleed vorig jaar aan de gevolgen van Covid-19. Khabib en zijn vader die onafscheidelijk waren vormde een hecht team. Niet alleen verloor Khabib een vader maar ook een van de beste coaches ter wereld.

In het interview vroeg Bronsteter waarom McGregor hamert op een herkansing tegen de Rus. ,,Khabib ontloopt mij. Ging met pensioen en durft niet tegen mij te vechten. Maar het gevecht moet gebeuren, zijn eigen vader heeft dat zelfs gezegd”, zegt McGregor.

Ik heb gewonnen

Na het incident in 2018 tijdens UFC 229 waar McGregor slaags raakte met familieleden van Khabib, terwijl hij nog in de UFC-kooi stond. Zou volgens de Ier Abdulmanap hebben gezegd ‘wij moeten wraak nemen op Conor McGregor’. Wel in een wedstrijd om nogmaals te bewijzen dat de Rus de sterkste zou zijn.

McGregor verklaarde verder dat hij uit de bus kwam als de echte winnaar uit het gevecht tussen hem en Khabib. Mede omdat hij diens familieleden in de achthoek na het gevecht versloeg.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Glory pakt uit: 3 titelgevechten tijdens evenement op 17 juli

Het Glory 78 evenement op 17 Juli is er een met maar liefst 3 titelgevechten

⚠️ Fury vs Joshua in gevaar: Wilder wint rechtszaak

Tyson Fury vs Anthony Joshua heeft een grote horde te overwinnen

Vader en zoon pakken tag-team WWE-titels

Afgelopen nacht stond er weer een WWE-paperview op het programma

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page