Waterson stand-by: Hoopt dat Jedrzejczyk alsnog vecht Nieuws
Nieuws

Waterson stand-by: Hoopt dat Jedrzejczyk alsnog vecht

Waterson stand-by: Hoopt dat Jedrzejczyk alsnog vecht
Waterson stand-by: Hoopt dat Jedrzejczyk alsnog vecht

Michelle Waterson staat gepland om het dit weekend op te nemen tegen voormalig kampioen Joanna Jedrzejczyk.

Echter werd op woensdag door diverse bronnen gemeld dat het gevecht afgeblazen was, omdat Jedrzejczyk aangaf niet op tijd het vereiste gewicht te kunnen halen om te vechten. Combate die er in de regel niet naast zitten melde dat Jedrzejczyk, moeite heeft om de limiet van 116 pond te halen.

ZIE OOK >> Michelle Waterson vs Joanna Jedrzejczyk afgelast

Waterson sprak woensdag met de pers en zei dat ze klaar staat om gewicht aan te passen en het dit weekend alsnog tegen Jedrzejczyk op te nemen op strogewicht. Ondertussen blijven haar managementteam en de UFC werken aan het uitzoeken van de details.

Geen paniek

Jedrzejczyk reageerde sarcastisch op berichten over haar worsteling met gewicht en zei in feite er geen overhaaste conclusies getrokken moeten worden: "De wegingen zijn op vrijdag, is het nu vrijdag? Nee het is woensdag dus waar maakt iedereen zich druk om," reageerde Jedrzejczyk op de zaak.

De UFC heeft geen formele aankondiging gedaan met betrekking tot Jedrzejczyk. De organisatie zal waarschijnlijk geen beslissingen nemen totdat Jedrzejczyk haar vermogen of onvermogen om gewicht te halen toont. Waterson hoopt dat een overwinning op Jedrzejczyk haar van een kans tegen regerend strogewicht kampioen Weili Zhang zal verzekeren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws