Wat slecht! UFC trapt scheids uit evenement (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Wat slecht! UFC trapt scheids uit evenement (video)

Wat slecht! UFC trapt scheids uit evenement (video)

Yacheslav Kiselev heeft geen punten gescoord binnen de UFC. De scheidsrechter werd afgelopen zaterdag aan de kant gezet vanwege slecht arbitreren in het gevecht tussen Elizeu Zaleski en Benoit Saint Denis.

Een UFC 267 weltergewicht wedstrijd die zaterdag plaatsvond tussen Zaleski en Saint Denis had in de tweede ronde moeten worden gestopt. Zaleski won de openingsronde op alle drie de scorekaarten van de juryleden.

In de tweede ronde gooide Zaleski het gas er op en kreeg een 10-8, een score voor dominantie. Zaleski raakte Saint Denis met een absurde 106 van zijn 173 uitgedeelde stoten, waardoor hij een grote hoeveelheid schade aanrichtte met een knieaanval en straffende stoten die ronduit onverbiddelijk waren.

Wat slecht

Om Saint Denis te redden van een langdurig pak slaag door de handen van Zaleski, had scheidsrechter Kiselev moeten ingrijpen en het gevecht afwijzen. Om Saint Denis te redden van een langdurig pak slaag door de handen van Zaleski, had scheidsrechter Kiselev moeten ingrijpen en het gevecht stoppen.

De derde ronde, hoewel gelijkmatiger, had nooit mogen plaatsvinden, aangezien het gevecht in de tweede feitelijk voorbij was. Kiselev kwam het verdere evenement niet meer in actie omdat de UFC-officials hem op non-actief zette.

,,Ik heb zojuist de slechtste prestatie ooit gezien van scheids op een UFC-evenement", schreef voormalige top-scheids John McCarthy. Laat hem alsjeblieft nooit meer een gevecht arbirteren… nooit!"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws