'Wat niet vechten!' Vechtbaas dreigt twitterende kampioen MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Wat niet vechten!' Vechtbaas dreigt twitterende kampioen

'Wat niet vechten!' Vechtbaas dreigt twitterende kampioen

Een herkansing tussen UFC middengewicht kampioen Israel Adesanya en Robert Whittaker staat gepland voor UFC 271 op 12 februari in Toyota Center in Houston, zo maakte de organisatie eerder vandaag bekend.

Kampioen Adesanya suggereerde via een inmiddels verwijderd twitter bericht echter dat het gevecht nog niet was afgerond ondanks de aankondiging van de UFC. Dit was tegen het zere been van UFC-president Dana White, deze suggereerde dat er genoeg vechters in de rij zouden staan voor de titel.

Andere gewicht klasse

Adesanya claimde in oktober 2019 de onbetwiste titel tegen Whittaker en versloeg de voormalige kampioen via knock-out in de tweede ronde in Melbourne, Australië. Sindsdien heeft Adesanya de titel drie keer verdedigd en versloeg Yoel Romero, Paulo Costa en, meest recentelijk, Marvin Vettori (lees verder onder tweet).

Adesanya stapte kort over naar de lichtzwaargewicht divisie om de toenmalige kampioen Jan Blachowicz uit te dagen voor een tweede titel in maar. Adesanya verloor via jury beslissing en leed zijn eerste nederlaag in zijn carrière.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws