Walt Harris treft Alexander Volkov tijdens UFC 254 MMA Nieuws
MMA Nieuws

Walt Harris treft Alexander Volkov tijdens UFC 254

Walt Harris treft Alexander Volkov tijdens UFC 254
Walt Harris treft Alexander Volkov tijdens UFC 254

Een gevecht tussen twee top tien zwaargewicht kandidaten is in de maak voor de herfst. UFC 254 zal Walt Harris vs. Alexander Volkov op de rol hebben.

UFC 254 zal naar verwachting een headliner herbergen tussen lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov en interim-kampioen Justin Gaethje. Een locatie is nog niet bekend gemaakt.

Walt Harris en Alexander Volkov zullen op 24 oktober vechten tijdens UFC 254. De huidige ranglijst heeft Volkov op plek 8 en Harris staat op plek 10. Volkov verloor op 20 juni via een unaniem besluit van Curtis Blaydes bij UFC Vegas 3.

Zwaar verlies

De Rus was grotendeels niet opgewassen tegen het geroemde worstelen van Blaydes en tegen de tijd dat hij meer aanvallend succes begon te krijgen, was het te laat. Bij Volkov's vorige wedstrijd versloeg hij Greg Hardy op korte termijn met eenparigheid van stemmen.

Harris leed in mei een TKO-verlies tegen de Nederlander Alistair Overeem in Jacksonville. Het was zijn eerste optreden in de Octagon sinds de moord op zijn stiefdochter Aniah Blanchard.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws