Waarom Poirier tegen McGregor vecht in plaats van de UFC-titel
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Waarom Poirier tegen McGregor vecht in plaats van de UFC-titel

Waarom Poirier tegen McGregor vecht in plaats van de UFC-titel

Dustin Poirier heeft zo zijn redenen om tegen Conor McGregor te vechten. In een interview met EPSN verklaart de Amerikaan dat een titelgevecht significant minder oplevert dan knokken met de flagrante Ier.

Een UFC-titelgevecht brengt ‘nog geen derde’ aan verdienen dan een derde gevecht met Conor McGregor. ,,Het geld is belangrijker. Ik heb monden te voeden. Ik ben een provider. En dat ben ik mijn familie verschuldigd“, zegt Poirier tegen ESPN.

Prijsvechter

Zaterdag clashen Poirier en McGregor met elkaar in een alles beslissende strijd die een van de twee een kans op een titelgevecht kan opleveren. ,,Ik ben een prijsvechter. Ik wil de UFC niet opblazen of de cijfers en de manier waarop we deals sluiten en er zo iets groots van maken…”, aldus Poirier.

,,Als ik vijf, zes, zeven, tien keer zoveel geld ga verdienen om tegen Conor te vechten nogmaals… zoals ik al zei, ik ben een vader en een echtgenoot en ik heb prioriteiten.” Zaterdag zal blijken of Poirier er met de winst en een dikke zak geld naar huis gaat.

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page