'Waar is Amanda Nunes?' UFC'er crashed persconferentie vraagt om gevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Waar is Amanda Nunes?' UFC'er crashed persconferentie vraagt om gevecht

'Waar is Amanda Nunes?' UFC'er crashed persconferentie vraagt om gevecht

Julianna Pena daagt deze zaterdagavond niet langer Amanda Nunes uit voor de UFC-bantamgewicht titel bij UFC 264. Dat weerhield de vechter er niet van om toch te komen opdagen op de persconferentie afgelopen nacht.

Tijdens de persconferentie in Houston, Texas, stapte Venezolaanse achter een van de mediamicrofoons om aandacht te vragen en UFC-baas Dana White om een gevecht te vragen. ,,Deze vraag is voor Dana", begon Julianna Pena terwijl White lachte. ,,Waar is Amanda, Dana? Waar is Amanda?”

Pena zou in mei het opnemen tegen Holly Holm, totdat Holm gedwongen werd uitgeschakeld vanwege een blessure. Op haar beurt bevond de winnaar van seizoen 18 van The Ultimate Fighter zich in een positie voor haar eerste carrièretitel tegen Amanda Nunes in het co-main event van UFC 265.

Blijf kalm

,,Amanda heeft COVID”, reageerde White lachend op Pena. ,,Het is nog niet te laat om haar hier te krijgen. Ik heb gehoord dat ze negatief heeft getest", zei Julianna Pena. White reageerde terug met lichte verwarring: "Oh ja? dat wist ik niet. Straks, schat. Je zult snel vechten. Leun achterover, geniet van de gevechten dit weekend, en je zult heel snel vechten."

,,Wanneer? Ik hoorde december. Is dat waar? Ik weet niet of dat waar is of niet", zei White. ,,We zullen zien hoe dit uitpakt. Spoedig. Zodra we het kunnen halen, gaan we het halen. Akkoord? Bedankt. Goed je te zien.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws