Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Vuurwerk: Nederlandse MMA-vechters in actie bij Bellator Londen

Vuurwerk: Nederlandse MMA-vechters in actie bij Bellator Londen

Vuurwerk: Nederlandse MMA-vechters in actie bij Bellator Londen

Bellator London was al een evenement om dikgedrukt in je agenda te zetten, maar nu kan daar nog één uitroepteken achter.

Het aftellen is begonnen met de vier Nederlandse MMA’ers waarvan de legends: Melvin ‘No Mercy’ Manhoef, ‘Miss Dynamite’ Denise Kielholtz, Gegard Mousasi ‘The Dreamcatcher’ en veelbelovend talent Costello ‘The Spaniard’ van Steenis die hun opwachting gaan maken tijdens Bellator Londen.

Het MMA sportevent van een van de grootste MMA-organisatie ter wereld is exclusief te zien live te zien op Viacom-zender Spike. De eerste vrouwelijke mixed martial arts (MMA) wereldkampioen ooit, Marloes Coenen presenteert deze spectaculaire liveshow samen met JayJay Boske.

Kijk live mee

Naast de presentatie stapt Coenen ook in de rol van co-commentator. Viacom’s zender Spike brengt met een echt on-the-ground gevoel de actie van dit spannende mixed martial arts event naar de kijker.

ZIE OOK>> Gegard Mousasi kondigt pensioen aan

Benieuwd naar de gevechten van Melvin Manhoef, Gegard Mousasi, Denise Kielholtz en Costello van Steenis? Kijk dan Bellator Londen Fight Weekend op zaterdag 22 juni vanaf 23.00 live en op zondag 23 juni om 20.00 uur op Spike.

Bekijk ook

Eenhandige MMA-vechter beloofd vuurwerk op Bellator 225

Na een afwezigheid van 10 maanden keerde lichtgewicht Nick Newell afgelopen mei terug met een eerste ronde overwinning op Antonio Castillo Jr. op CES 56.

Ben Askren vs. Demian Maia headliner UFC Singapore in oktober

Ben Askren zal op 26 oktober vechten tegen Demian Maia in de headliner van UFC Singapore.

Jorge Masvidal neemt de uitdaging van Nate Diaz aan

Jorge Masvidal is meer dan bereid om Nate Diaz te ontmoeten in de Octagon.