VRIJDAG 25 JULI LIVE: Alexander Emelianenko vs. Magomed Ismailov
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / VRIJDAG 25 JULI LIVE: Alexander Emelianenko vs. Magomed Ismailov

VRIJDAG 25 JULI LIVE: Alexander Emelianenko vs. Magomed Ismailov

Het hoofd van de M-1 Global-promotie, Vadim Finkelstein, sprak in een interview over het aanstaande gevecht tussen Alexander Emelianenko en Magomed Ismailov.

“Het gevecht tussen Ismailov en Emelianenko zal interessant zijn. Beiden zijn goed gepromote vechters, opmerkelijke jongens,” zegt Finkelstein. “Ik zal het gevecht bekijken. Ze hebben natuurlijk een groot verschil in gewicht. De echte categorie van Ismailov is middelzwaar.

“Sasha heeft levend gewicht, als Emelianenko naar de categorie van Ismailov wil gaan, zal hij simpelweg niet slagen. Dergelijke gevechten zijn ook nodig voor MMA. “

Moet je zien

“Ze geven interesse aan het grote publiek, zelfs als iemand niet geïnteresseerd was, zullen ze kijken. Maar in feite, zoals in het leven: ergens zijn er pluspunten, maar ergens zijn er ook minpunten. “

Alexander Emelianenko is een Russische professionele mixed martial artist. Het laatste gevecht van Alexander Emelianenko vond plaats op 18 augustus 2018 tegen Tony Johnson. Het gevecht van Emelianenko eindigde in een gelijkspel met meerderheid van stemmen.

Top gevecht

Magomed Ismailov is een Russische professionele mixed martial artist. Het laatste gevecht van Magomed Ismailov vond plaats op 27 september 2019 tegen Artem Frolov. Ismailov won met via unanieme beslissing.

Het gevecht vindt op vrijdag 24 juli in de Adler Arena in Sochi, Rusland plaats. Het event is live te zien vanaf 18:00 uur Nederlandse tijd via het YouTube kanaal van de ACA Akhmat organisatie.

Bekijk ook

Breaking! Fury moet WBC-titel verdedigen tegen Whyte

De WBC heeft officieel opdracht gegeven

6 Vechters genoemd voor comeback McGregor (video)

Nu de Ier weer volledig mobiel is

Oud-Kampioen (42) KO’t rivaal in shock comeback

42yr old former world title holder "Big Daddy" Lucas Browne (30-3, 26 KO's) with the ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page