Voormalig UFC-vechter overlijdt op 45-jarige leeftijd Nieuws
Nieuws

Voormalig UFC-vechter overlijdt op 45-jarige leeftijd

Voormalig UFC-vechter overlijdt op 45-jarige leeftijd
Voormalig UFC-vechter overlijdt op 45-jarige leeftijd

Lodune Sincaid, 45, een van de eerste deelnemers aan de Ultimate Fighter Season 1, is naar verluidt overleden.

Het trieste nieuws werd afgelopen nacht aangekondigd via de officiële website van de professionele MMA-vechter. Er is nog geen doodsoorzaak vermeld. Bekend als "The Vanilla Gorilla," hield Sincaid een pro MMA-record van 15-9 en won de WEC licht zwaargewicht titel in 2006.

Lodune werd pro in 2001 en verzamelde een indrukwekkend record van 11-0. Door de UFC werd Lodune samen met 15 andere van Amerika's top MMA-vechters gekozen voor het eerste seizoen van de "TUF" televisieshow.

Voor het eerst verloren

Daar werd hij gecoacht door Randy Couture en werd uitgeschakeld door Bobby Southworth in de openingsronde van het toernooi. Hij leed vervolgens zijn eerste officiële aan Nate Quarry in de TUF 1 Finale.

"Lodune was een echte vriend en zal worden gemist door degenen die dicht bij hem staan, evenals degenen die zijn pad kruisten tijdens zijn tijd op deze aarde. Hij had geen wrok en genoot van het leven. Lodune Sincaid werd dood aangetroffen op 7 april 2019," aldus de verklaring op zijn site.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws