Voormalig rivaal staat open voor herkansing tegen Conor McGregor
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Voormalig rivaal staat open voor herkansing tegen Conor McGregor

Voormalig rivaal staat open voor herkansing tegen Conor McGregor

Max Holloway, sluit de mogelijkheid van een herkansing tegen UFC voormalig dubbel kampioen, Conor McGregor niet uit. De twee stonden in 2014 tegenover elkaar waar McGregor als winnaar uit de bus kwam.

Het gevecht tussen de Amerikaan Holloway en de Ier McGregor vond destijds in de vedergewicht divisie plaats. Nu vechten Holloway en McGregor af en aan in de lichtgewicht divisie.

In een gesprek met Farah Hannoun van MMA Junkie zei Max Holloway dat hij open zou staan ​​voor een tweede gevecht tegen de Ierse ster. ,,Ik bedoel, ja, nee, ik denk van wel. Weet je, de UFC had dat gevecht op de lijst staan, geloof ik. En weet je, en het mooie van deze sport is tijd, weet je. Timing is alles.”, zei Holloway.

Ik zal er zijn

McGregor verloor in januari van Dustin Poirier in Abu Dhabi. Holloway die ook in het land was, is duidelijk over hoe hij over McGregor denkt. Hij vindt dat de Ier zijn herstel moet pakken voordat hij een stap maakt naar een gevecht.

,,En weet je, [dat weet iedereen] timing is alles. Dus we zullen zien wat er gebeurt, weet je. Laat de man … Ik wil een man niet natrappen als hij versalgen is of kwaad over hem praten,, en ik zal hier zijn, weet je. Het is timing, man. Timing is alles in deze sport, dus we zullen zien wat er gebeurt”, aldus Holloway.

Bekijk ook

‘JA!’ Rico vs Jamal 4 moet gebeuren: Fans positief

Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik vochten afgelopen zaterdag een monstergevecht uit in het Gelredome, Arnhem.

Kijk zaterdag GRATIS naar UFC 267! ‘Dit event mag je niet missen’

Het evenement UFC 267 zal een hoofdkaart met zes gevechten bevatten.

KO video! Hessling MEPT Kallenbach bruut in slaap

Kevin Hessling sloeg gisteravond John Kallenbach bruut knock-out

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page