Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Voormalig reality-televisiester tekent contract met Bellator MMA

Voormalig reality-televisiester tekent contract met Bellator MMA

Youtube

Voormalig reality-televisiesteruit de serie Geordie Shore, Aaron Chalmers heeft een contract getekend bij vechtsport organisatie Bellator MMA.

Chalmers maakte vandaag het nieuws voor eerst bekend via een Twitter-bericht. Bellator bevestigde later zijn ondertekening. Het management van Chalmers bevestigde een eerste bericht van MMANytt.com waarin stond dat hij een tweejarig, zes gevechten contract heeft getekend met de organisatie.

Hoewel Chalmers zijn debuut maakte bij Bellator 200 met een eerste overwinning op Ashley Griffiths, had het voormalige lid van de Geordie Shore serie een contractdispuut met BAMMA, omdat men hem op non actief had gezet.

Smet op carrière

Toen hij met The Sun sprak over zijn contract, beschreef Chalmers zijn contractsituatie met BAMMA als een “langdradig proces”. Het is een droom die uitkomt (om de deal te ondertekenen). Het was een langdradig proces met BAMMA, het bleef rondspoken in mijn carrière en ik wist niet waarom, “zei Chalmers.

Chalmers heeft alle vier zijn tegenstanders tot nu toe in de eerste ronde verslagen. Hij maakte zijn professionele debuut in mei 2017 met een overwinning in de eerste ronde op Greg Jenkins tijdens BAMMA 29.

Bekijk ook

Bellator 216: Michael Page pakt winst op Paul Daley (video)

Bellator 216: Michael Page pakt winst op Paul Daley (video)

Michael “Venom” pagina werd afgelopen nacht geconfronteerd met Paul Daley. Page, is een voormalige Strikeforce ...

Wraak: Cro Cop zegeviert tijdens Bellator debuut

Het beest is terug, Mirko Cro Cop. Afgelopen nacht stond hij tegenover Roy Nelson in ...

Surinaamse MMA-vechter geëerd door president Bouterse

Een grote eer noemt hij het zelf zijn bezoek aan de president van zijn land. ...