Voormalig reality-televisiester tekent contract met Bellator MMA Nieuws
Nieuws

Voormalig reality-televisiester tekent contract met Bellator MMA

Voormalig reality-televisiester tekent contract met Bellator MMA
Voormalig reality-televisiester tekent contract met Bellator MMA

Voormalig reality-televisiesteruit de serie Geordie Shore, Aaron Chalmers heeft een contract getekend bij vechtsport organisatie Bellator MMA.

Chalmers maakte vandaag het nieuws voor eerst bekend via een Twitter-bericht. Bellator bevestigde later zijn ondertekening. Het management van Chalmers bevestigde een eerste bericht van MMANytt.com waarin stond dat hij een tweejarig, zes gevechten contract heeft getekend met de organisatie.

Hoewel Chalmers zijn debuut maakte bij Bellator 200 met een eerste overwinning op Ashley Griffiths, had het voormalige lid van de Geordie Shore serie een contractdispuut met BAMMA, omdat men hem op non actief had gezet.

Smet op carrière

Toen hij met The Sun sprak over zijn contract, beschreef Chalmers zijn contractsituatie met BAMMA als een "langdradig proces". Het is een droom die uitkomt (om de deal te ondertekenen). Het was een langdradig proces met BAMMA, het bleef rondspoken in mijn carrière en ik wist niet waarom, "zei Chalmers.

Chalmers heeft alle vier zijn tegenstanders tot nu toe in de eerste ronde verslagen. Hij maakte zijn professionele debuut in mei 2017 met een overwinning in de eerste ronde op Greg Jenkins tijdens BAMMA 29.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws