Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Voormalig reality-televisiester tekent contract met Bellator MMA

Voormalig reality-televisiester tekent contract met Bellator MMA

Youtube

Voormalig reality-televisiesteruit de serie Geordie Shore, Aaron Chalmers heeft een contract getekend bij vechtsport organisatie Bellator MMA.

Chalmers maakte vandaag het nieuws voor eerst bekend via een Twitter-bericht. Bellator bevestigde later zijn ondertekening. Het management van Chalmers bevestigde een eerste bericht van MMANytt.com waarin stond dat hij een tweejarig, zes gevechten contract heeft getekend met de organisatie.

Hoewel Chalmers zijn debuut maakte bij Bellator 200 met een eerste overwinning op Ashley Griffiths, had het voormalige lid van de Geordie Shore serie een contractdispuut met BAMMA, omdat men hem op non actief had gezet.

Smet op carrière

Toen hij met The Sun sprak over zijn contract, beschreef Chalmers zijn contractsituatie met BAMMA als een “langdradig proces”. Het is een droom die uitkomt (om de deal te ondertekenen). Het was een langdradig proces met BAMMA, het bleef rondspoken in mijn carrière en ik wist niet waarom, “zei Chalmers.

Chalmers heeft alle vier zijn tegenstanders tot nu toe in de eerste ronde verslagen. Hij maakte zijn professionele debuut in mei 2017 met een overwinning in de eerste ronde op Greg Jenkins tijdens BAMMA 29.

Bekijk ook

Alistair Overeem: ‘Het is te vroeg voor een titelgevecht’

Zaterdag won de Nederlandse MMA-vechter Alistair Overeem zijn partij tegen de Rus Alexei Oleinik in St. Petersburg, Rusland.

Alistair Overeem daagt 'hot balls' Derrick Lewis uit voor gevecht

Alistair Overeem wint ‘mega bedrag’ op UFC St. Petersburg

Zijn winst op de Rus Aleksei Oleinik zaterdagavond tijdens UFC op ESPN+ 7 in St. Petersburg, heeft Alistair Overeem geen windeieren gelegd.

UFC on ESPN+ 7: Alistair Overeem verslaat Aleksei Oleinik

Zaterdagavond vond UFC on ESPN+ 7 plaats in de Yubileyniy Arena St. Petersburg, Rusland.

REGIO NIEUWS UITGELICHT