UFC kampioen neemt via sociale media ontslag MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC kampioen neemt via sociale media ontslag

UFC kampioen neemt via sociale media ontslag

Anthony Pettis, de voormalige UFC lichtgewicht kampioen, kondigde dinsdag zijn vertrek bij de UFC aan in posts op sociale media.

Pettis, vocht afgelopen zaterdag het laatste gevecht op zijn UFC-contract. Hij versloeg Alex Morono. Na de wedstrijd liet Pettis het lijken alsof hij opnieuw zou tekenen bij de UFC.

Echter publiceerde Pettis een brief waarin hij afscheid neemt van zijn werkgever. Toch zegt Pettis niet te zullen stoppen met vechten: "Ik ben enthousiast over mijn toekomst in de sport", schreef Pettis. "Ik beloof dat ik nog niet klaar ben."

UFC kampioen neemt via sociale media ontslag

Bellator MMA

Pettis, bijgenaamd "Showtime" vanwege zijn flitsende, opwindende vechtstijl, schreef dat hij op zoek zou gaan naar een andere organisatie. Pettis 'jongere broer, Sergio, een bantamgewicht, verliet vorig jaar de UFC voor Bellator.

Of Pettis ook de kant van Bellator op wil gaan is nog niet duidelijk. De UFC heeft het vertrek van de voormalige kampioen nog niet officieel bekend gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws