Voormalig kampioen stopt bij Bellator MMA wil naar de UFC MMA Nieuws
MMA Nieuws

Voormalig kampioen stopt bij Bellator MMA wil naar de UFC

Voormalig kampioen stopt bij Bellator MMA wil naar de UFC

MMA vechter Eduardo Dantas heeft afscheid genomen van Bellator MMA en wil zich aansluiten bij de UFC.

Eduardo Dantas nam afscheid van Bellator en is een zogenaamde 'free agent' wat inhoudt dat hij vrij is om tegen aan waar hij wil. Hij heeft zijn ogen gericht op de grootste MMA organisatie de UFC. Als de UFC hem toevoegt dat heeft deze binnen een paar maanden twee voormalige Bellator-kampioenen aan haar selectie toegevoegd.

Terwijl hij sprak over zijn huidige status zei Dantas: “Ik vocht in juni en was van plan om in november of december weer te vechten. Maar ik had een reis op komst, en toen begon de coronavirus-pandemie, en toen besefte ik dat mijn contract al voorbij was. Als ik opnieuw bij hen zou ondertekenen, zou het nog twee jaar duren. "

Ik wil meer

'Ik ben nu 31, en nog twee jaar zou te lang zijn. We besloten niets te tekenen en andere dingen te bestuderen. Het is tijd om iets groters na te streven. Ik test niet alleen mijn waarde in de markt maar kijk ook wat de toekomst voor mij in petto heeft. Iets waardoor mijn hart sneller gaat kloppen, wat me vroeg wakker maakt om twee of drie keer per dag te trainen. Ik moet hoger vliegen, "vervolgt Dantas.

De bantamgewichtdivisie van de UFC is momenteel een van de meest opwindende divisies. De toevoeging van Dantas zal deze nog spannender maken. Hij zou daar Aljamain Sterling, Cory Sanhagen en Petr Yan kunnen treffen die behoren tot de beste vechters ter wereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws