'Voor altijd vijanden!' Poirier zeg dat McGregor rivaliteit zal blijven MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Voor altijd vijanden!' Poirier zeg dat McGregor rivaliteit zal blijven

'Voor altijd vijanden!' Poirier zeg dat McGregor rivaliteit zal blijven

Dustin Poirier wil 'minder frequente' gevechten na UFC 269 aankomende zaterdag. De Amerikaan zegt dat de rivaliteit met Conor McGregor 'voor altijd zal zijn'. De vechter doet zijn uitspraken in een interview met Michael Bisping.

Hij begon op 18-jarige leeftijd te vechten en is sinds 2009 prof-vechter. Behalve in 2014, 2015, 2018 en 2019 heeft de inmiddels 32-jarige Poirier drie keer of meer gevochten in een kalenderjaar.

"Ik zie veel vechters proberen om elke laatste druppel uit hun carrière te halen en veel van zichzelf daarbuiten te laten, dat wil ik niet doen. Ik heb lang gevochten. Ik had mijn eerste gevecht op 18-jarige leeftijd,” zegt Poirier.

Het zal nooit stoppen

Poirier is betrokken geweest bij opmerkelijke oorlogen in de MMA-kooi en een verhitte rivaliteit met UFC-superster McGregor. Hij heeft twee overwinningen op "The Notorious" uit drie gevechten, wat in theorie betekent dat de score was vereffend.

Maar volgens Poirier zal die vete nooit tot bedaren worden gebracht. ,,We kunnen nog vijf keer vechten, ik denk niet dat het ooit zal worden geregeld. Het is gewoon een van die rivaliteiten die voor altijd zullen zijn." Morgen daagt Poirier UFC-lichtgewicht kampioen Charles Oliveira uit voor diens titel in Las Vegas. Het gevecht zal live te zien zijn op SBS9 en KIJK.nl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws