'Voor altijd vijanden!' Poirier zeg dat McGregor rivaliteit zal blijven
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Voor altijd vijanden!’ Poirier zeg dat McGregor rivaliteit zal blijven

‘Voor altijd vijanden!’ Poirier zeg dat McGregor rivaliteit zal blijven

Dustin Poirier wil ‘minder frequente’ gevechten na UFC 269 aankomende zaterdag. De Amerikaan zegt dat de rivaliteit met Conor McGregor ‘voor altijd zal zijn’. De vechter doet zijn uitspraken in een interview met Michael Bisping.

Hij begon op 18-jarige leeftijd te vechten en is sinds 2009 prof-vechter. Behalve in 2014, 2015, 2018 en 2019 heeft de inmiddels 32-jarige Poirier drie keer of meer gevochten in een kalenderjaar.

“Ik zie veel vechters proberen om elke laatste druppel uit hun carrière te halen en veel van zichzelf daarbuiten te laten, dat wil ik niet doen. Ik heb lang gevochten. Ik had mijn eerste gevecht op 18-jarige leeftijd,” zegt Poirier.

Het zal nooit stoppen

Poirier is betrokken geweest bij opmerkelijke oorlogen in de MMA-kooi en een verhitte rivaliteit met UFC-superster McGregor. Hij heeft twee overwinningen op “The Notorious” uit drie gevechten, wat in theorie betekent dat de score was vereffend.

Maar volgens Poirier zal die vete nooit tot bedaren worden gebracht. ,,We kunnen nog vijf keer vechten, ik denk niet dat het ooit zal worden geregeld. Het is gewoon een van die rivaliteiten die voor altijd zullen zijn.” Morgen daagt Poirier UFC-lichtgewicht kampioen Charles Oliveira uit voor diens titel in Las Vegas. Het gevecht zal live te zien zijn op SBS9 en KIJK.nl.

Bekijk ook

‘Vader’ (41) sloopt 26-jarige op vernederende wijze (video)

Zijn tegenstander maakte geen enkele kans

‘Lekke band!’ MMA-vechter rolstoel uitgeslagen in bizarre wedstrijd (video)

Kan er hard aan toe gaan in het Rolstoel MMA.

Brute Headkick maakt snel einde aan kickbokspartij (video)

Fairtex Fight Promotion evenement zat vol met actie gisteren.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page