Volkov over Overeem: ‘Ik kon het gewoon niet geloven’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Volkov over Overeem: ‘Ik kon het gewoon niet geloven’

Volkov over Overeem: ‘Ik kon het gewoon niet geloven’

Volkov over Overeem: 'Ik kon het gewoon niet geloven'

Alexander Volkov was flink onder de indruk door in de UFC-kooi te staan met Alistair Overeem bij UFC Vegas 18. De Rus heeft altijd tegen de Nederlander opgekeken en kon niet geloven dat hij tegen hem mocht vechten.

Volkov pakte de grootste overwinning in zijn carrière toen hij Overeem versloeg met stoten in de tweede ronde van hun recente zwaargewicht gevecht in Las Vegas.

Volkov toonde technische slagvaardigheid toen hij Overeem systematisch uit elkaar sloopte met zijn krachtige stoten. Totdat de scheidsrechter het gevecht stopte. Als je bedenkt hoe geweldig een optreden hij had, zou het je verbazen te horen dat Volkov tegenover zijn idool stond.

Idool

,,Ik was vereerd om de achthoek te delen met Overeem. Op dat moment dacht ik. Ben ik echt hier nu, Overeem staat tegenover mij en zal ik met hem vechten”, zegt Volkov. Die zich dat 10 jaar gelden bij aanvang van zijn carrière nooit had kunnen voorstellen.

Hoewel Volkov tijdens zijn UFC-carrière met enkele grote namen vocht. Heeft Overeem de meeste naamwaarde. Volkov is nu de nummer 5 zwaargewicht in de UFC. Met de overwinning op Overeem en een overwinning op Walt Harris. Lijkt de weg open voor de UFC-titel.

Bekijk ook

Adesanya houdt UFC-titel tegen Vettori in 5 ronden oorlog (video)

Aan het einde van het gevecht was het Vettori die er nog steeds van overtuigd was te hebben gewonnen.

Bruut geweld en zware knock-outs tijdens MMA-event in Mexico

Het Ikon 7 MMA evenement in LOS MOCHIS, Sinaloa, Mexico afgelopen nacht had een aantal stevige knokpartijen op het programma staan

Schiet incident MMA-evenement: Verdachte (56) opgepakt (video)

De schietpartij vond in maart plaats tijdens RIZE-vechtkampioenschappen.3f

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page