Volkov over Overeem: 'Ik kon het gewoon niet geloven' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Volkov over Overeem: 'Ik kon het gewoon niet geloven'

Volkov over Overeem: 'Ik kon het gewoon niet geloven'

Alexander Volkov was flink onder de indruk door in de UFC-kooi te staan met Alistair Overeem bij UFC Vegas 18. De Rus heeft altijd tegen de Nederlander opgekeken en kon niet geloven dat hij tegen hem mocht vechten.

Volkov pakte de grootste overwinning in zijn carrière toen hij Overeem versloeg met stoten in de tweede ronde van hun recente zwaargewicht gevecht in Las Vegas.

Volkov toonde technische slagvaardigheid toen hij Overeem systematisch uit elkaar sloopte met zijn krachtige stoten. Totdat de scheidsrechter het gevecht stopte. Als je bedenkt hoe geweldig een optreden hij had, zou het je verbazen te horen dat Volkov tegenover zijn idool stond.

Idool

,,Ik was vereerd om de achthoek te delen met Overeem. Op dat moment dacht ik. Ben ik echt hier nu, Overeem staat tegenover mij en zal ik met hem vechten", zegt Volkov. Die zich dat 10 jaar gelden bij aanvang van zijn carrière nooit had kunnen voorstellen.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/vervloekt-ufc-gevecht-voor-de-3e-keer-afgezegd/

Hoewel Volkov tijdens zijn UFC-carrière met enkele grote namen vocht. Heeft Overeem de meeste naamwaarde. Volkov is nu de nummer 5 zwaargewicht in de UFC. Met de overwinning op Overeem en een overwinning op Walt Harris. Lijkt de weg open voor de UFC-titel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws