Rivaal: 'Alistair Overeem stikte bijna in zijn eigen bloed' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Rivaal: 'Alistair Overeem stikte bijna in zijn eigen bloed'

Rivaal: 'Alistair Overeem stikte bijna in zijn eigen bloed'

Alexander Volkov en Alistair Overeem vochten afgelopen een bloederige strijd uit in de UFC kooi. Overeem werd daar flink geraakt door een stoot welke zijn neus brak. Rivaal Volkov claimt nu dat de Nederlander zich verslikte in zijn eigen bloed.

In een interview zegt Volkov dat hij schrok van het effect van zijn stoot. Maar wel effectief er op uit was Overeem flink schade toe te brengen. Volkov vertelde Sport24: ,,Uiteindelijk bleek dat ik in staat was zijn gezicht te breken, zodat hij stikte in het bloed."

Tijdens het gevecht werd duidelijk dat de Nederlandse MMA-legende het moeilijk had om Volkov tegengas te geven. De stoten van de Rus klonken in een lege zaal flink k door.

Hij bleef wel staan

,,Ik weet niet of dit te zien is in de video, maar ik had het gevoel dat hij constant aan zijn neus zat van de pijn. Ik heb gehoord dat het moeilijk voor hem was om adem te halen. Ik herinner me dat ik hem hard sloeg en me afvroeg hoe hij nog rechtop bleef staan."

Het gevecht eindigde in een nederlaag voor Overeem. Vandaag werd bekend dat de topvechter minimaal 6 maanden niet mag vechten. Of dit een kans op de UFC-titel in de weg staat is nog niet duidelijk. Overeem heeft aangegeven nog niet klaar te zijn. De fans hopen dat zijn herstel voorspoedig zal verlopen, zodat hij dit jaar nog weer in actie komt.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/ufc-ster-alistair-overeem-geschorst-na-bloedige-wedstrijd/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws