Vliegende kooivechter pakt titel door venijnig knietje (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vliegende kooivechter pakt titel door venijnig knietje (video)

Vliegende kooivechter pakt titel door venijnig knietje (video)

Christian Duncan pakte gisteren de Cage Warriors middengewicht titel met het verslaan van kampioen Djati Melan via een brute vliegende knie. Er is het winnen van een titel, en dan is er het winnen van een titel in stijl.

In de headliner van Cage Warriors 136 deed Duncan het laatste gisteravond. Waar hij kampioen Djati Melan onttroonde met een vliegende knie knock-out op 48 seconden in ronde 3. De vliegende knie-finish door de Engelsman Duncan was een plotselinge schok van energie die een langzame en repetitieve wedstrijd afsloot.

Melan beheerste een groot deel van het gevecht, hoewel hij halverwege het gevecht problemen kreeg met een van zijn contactlenzen. Tussen rondes 2 en 3 klaagde Melan over het verschuiven van zijn contactlens. Ondertussen leek Duncan zijn energie te herwinnen en zich te concentreren op de taak die hem wachtte.

Kans gepakt

Duncan aarzelde dan ook geen moment toen hij zijn kans schoon zag de vliegende knie uit te voeren. Dit betekende het einde voor Melan en de wedstrijd. De Brit kroonde zich met de KO tot de nieuwe Cage Warriors middengewicht kampioen.

Cage Warriors 136 vond plaats in de BEC Arena in Manchester, Engeland, als de tweede van een tweedaagse doubleheader voor de organisatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws