Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Vitor Belfort stapt over naar ONE Championship

Vitor Belfort stapt over naar ONE Championship

UFC Veteraan Vitor Belfort hint op terugkeer; vraagt fans tegen wie te vechten
Foto: Youtube

Althans als wij ESPN mogen geloven, volgens hen is Belfort momenteel in serieuze onderhandelingen met ONE Championship om een ​​multi-gevechten deal te ondertekenen, aldus ESPN. Gister maakte CEO van ONE, Chatri Sityodtong via twitter bekend dat er groot nieuws aankomt.

Naar verluidt heeft ONE een aanbieding gedaan en volgens bronnen worden de laatste details uitgewerkt, hoewel de deal nog niet definitief is. Een aankondiging wordt deze week verwacht, als alles volgens plan verloopt.

ONE, die in de afgelopen vier maanden opmerkelijke vechters op contract heeft gezet, zoals Sage Northcutt, Yoshihiro Akiyama, Eddie Alvarez, Demetrious Johnson, en Yushin Okamoto, lijkt de concurrenten leeg te kopen als het op vechters aankomt.

UFC

Belfort reisde onlangs naar Singapore om ONE te ontmoeten over de ondertekening van de promotie. Hij sprak vorige maand ook al met Bellator, zeggen bronnen.

LEES OOK: UFC en ONE Championship ruilen vechters

Als Belfort met ONE tekent, zal het de zevende organisatie zijn die hij heeft gevochten sinds hij debuteerde in 1996. Belfort is een voormalig UFC en Cage Rage licht zwaargewicht kampioen.

Pensioen

De 41-jarige Belfort (26-14, 1 NC) vocht voor het laatst in mei 2018 toen hij zijn laatste UFC-gevecht verloor tegen Lyoto Machida via knock-out.

Onmiddellijk volgend op het gevecht, zei Belfort dat hij nooit meer zou vechten, hoewel hij zich nooit volledig uitgesproken heeft dat hij zijn legendarische carrière zou beëindigen.

Over Ron E

Bekijk ook

Fedor Emelianenko

Fedor Emelianenko tekent nieuw contract met Bellator MMA

Fedor Emelianenko blijft bij Bellator MMA om zijn legendarische carrière af te ronden.

Anthony Engelen loopt weer tegen verlies aan bij ONE FC

Hij verloor zijn laatste twee wedstrijden bij ONE Championship, Anthony Engelen maar is terug op winst koers.

Knock-out video: Surprise stoot vloert verhitte MMA-vechter

Tijdens het Bellator 222 event vrijdag in New York werd een ouderwetse knock-out gescoord.