VINGER ER AF: MMA-vechter 'alles om te blijven vechten' Nieuws
Nieuws

VINGER ER AF: MMA-vechter 'alles om te blijven vechten'

VINGER ER AF: MMA-vechter 'alles om te blijven vechten'
VINGER ER AF: MMA-vechter 'alles om te blijven vechten'

UFC-vechter Anthony Smith amputeerde bijna zijn vinger om te blijven vechten

Smith heeft niet meer gevochten sinds zijn overwinning op Alexander Gustafsson die hij in de zomer van 2019 versloeg. De reden, een flinke handblessure die hem aan de zijlijn zette. De MMA-vechter heeft meerdere operaties gehad in een poging om deze blessure te genezen.

In een interview maandag vertelde de bikkelharde knokker, dat hij zelfs overwoog zijn vinger er af te hakken, toen chirurgie het probleem niet onmiddellijk oploste. "Ik had twee operaties, de eerste was mislukt. Ik ging op controle na mijn eerste operatie en de plaat was gebroken en het bot was weer teruggeschoven," zegt Smith.

Het mes er in

De vechter werd opnieuw geopereerd en werd er zelfs botmateriaal uit zijn benen weggenomen om zijn vingers te herstellen. Toen dit niet lukte was voor Smith de kous af, "Ik sneed bijna mijn vinger eraf. We zouden mijn wijzervinger amputeren omdat al het littekenweefsel op het weefsel vastzat. Ik zou dan drie vingers overhouden en een knokkel, genoeg om iemand neer te slaan. "

Gelukkig vond Smith een andere optie, wat betekent dat hij niet van zijn vinger hoefde te scheiden. "Therapie op mijn vinger, met elektrische schokken verbeterde mijn vinger en het litteken weefsel nam af. Dit deden we elke dag totdat ik in staat was de beweging erin terug te krijgen en nu is het goed. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws