Viezerik! Vechter trapt rivaal in de ballen (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Viezerik! Vechter trapt rivaal in de ballen (video)

Viezerik! Vechter trapt rivaal in de ballen (video)

Lichtgewicht Ali Zebian deelde een vieze trap uit terwijl zijn tegenstander op het canvas lag op CES 55 in Springfield, Massachusetts afgelopen weekend. De Trap in de ballen ging Sam Watford niet in de koude kleren zitten.

Sam Watford moest even flink ademhalen na de gemene trap die alle lucht uit zijn systeem haalde. Een ieder van ons die wel eens in zijn kruis is getrapt expres of per ongeluk kent het nare gevoel.

Pijnlijk

Het gevecht werd hervat nadat Watford de tijd had gekregen om te herstellen, en de onorthodoxe trap leek zijn prestaties voor de rest van de wedstrijd niet te beïnvloeden. De reacties van de fans waren niet van de licht en noemen Zebian een viezerik door deze truc uit te halen.

Hoewel Watford van de trap een rally maakte en een ronde won op de scorekaarten van alle drie de juryleden, nam Zebian uiteindelijk via een unaniem besluit de winst mee naar huis, om zijn pro-record te verbeteren naar 9-2.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws