Vies! Vechter gediskwalificeerd na illegale knietjes op rivaal MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vies! Vechter gediskwalificeerd na illegale knietjes op rivaal

Vies! Vechter gediskwalificeerd na illegale knietjes op rivaal

Troy Gibson behaalde zijn eerste overwinning op de harde manier. Het Ierse weltergewicht had afgelopen zaterdag een gedenkwaardig pro-debuut tijdens een Cage Conflict-evenement in Belfast, Noord-Ierland.

Gibson behaalde een diskwalificatie-overwinning nadat tegenstander Vadim Kolesnikov hem met meerdere illegale knieën tegen het hoofd raakte terwijl ze op de grond worstelden. In de clip is Gibson te zien die worstelt om de toppositie te behouden.

Terwijl hij ook zoekt naar hoeken om zijn ellebogen te gebruiken. Kolesknikov verdedigt zichzelf door Gibsons linkerpols te controleren en begint dan zijn knieën in de zijkant van Gibsons hoofd te stoten. Volgens de Unified Rules of Mixed Martial Arts zijn knieën tegen het hoofd tegenstander verboden als deze op de grond is.

Versuft

Ondanks de herhaalde overtredingen greep de scheidsrechter niet meteen in. Uiteindelijk keerde de actie terug naar de voeten waar Kolesnikov een versufte Gibson onder druk bleef zetten totdat de scheidsrechter ingreep voor de onderbreking.

Volgens de officiële resultaten werd Gibson een overwinning toegekend via diskwalificatie in de eerste ronde. Het is onduidelijk of Kolesnikov aanvankelijk de indruk had dat hij het gevecht won. Na de onderbreking leek de Letse jager geïrriteerd toen hij reageerde op gejoel van de menigte.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws