VIES: MMA-vechter spuit urine in gezicht tegenstander (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / VIES: MMA-vechter spuit urine in gezicht tegenstander (video)

VIES: MMA-vechter spuit urine in gezicht tegenstander (video)

Kiko Matos en Baros Heisler hadden ooit de meest wanstaltige ‘staredown’ in het MMA-vechten ooit. Matos die een verstuiver vol urine achter zijn rug hield spoot deze richting zijn tegenstander.

Alhoewel het misselijkmakende voorwal al in 2016 plaatsvond, dook de video recentelijk weer op. MMA-fans daagde elkaar op social media uit de meest opzienbarende ‘Staredown’ te delen. Het urine incident stond met stip op plek 1.

,,Conor McGregor, Zo rotzooi je met het hoofd van je tegenstander voor een gevecht. Je pakt een spuitfles, er pis in, brengt deze naar de staredown en spuit je tegenstander ermee in het gezicht”, scandeerde Matos destijds. Klaarblijkelijk om indruk te maken.

Bah

Het gevecht tussen Matos en Heisler welke in de Filippijnen als zeer controversieel werd gezien, eindigde in een gelijkspel. Echter vond Matos wel dat Heisler de winst toegewezen had moeten krijgen.

Of Matos achteraf spijt had van zijn daad waar de hele MMA-wereld ‘pissig’ over was, is nooit bekend geworden. Wel dat het de boeken in gaat als een verfoeilijke daad.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Kapot geslagen: Waarom Saunders niet verder kon tegen Canelo

Billy Joe Saunders moest zaterdagnacht tegen zijn zin opgeven in zijn bokswedstrijd tegen Canelo 'Saul' Alvarez in Texas

🎥 Publiek ramt er op los tijdens Canelo-Saunders bokswedstrijd

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders vochten afgelopen nacht een heftige strijd uit in Texas.

‘Er gaan doden vallen’: K-1 Legende Ernesto Hoost waarschuwt

Ernesto Hoost de K-1 legende en topkickbokser is er zeker van, er zullen doden vallen in de vechtport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page