VIDEO: Zware ruzie na winst Ryan Bader bij Bellator 226 Nieuws
Nieuws

VIDEO: Zware ruzie na winst Ryan Bader bij Bellator 226

VIDEO: Zware ruzie na winst Ryan Bader bij Bellator 226
VIDEO: Zware ruzie na winst Ryan Bader bij Bellator 226

De zaken liepen aardig uit de hand na afloop van de zwaargewicht wedstrijd tussen Ryan Bader en Cheick Kongo tijdens Bellator 226.

Bellator 226 welke zaterdagnacht plaatsvond kende succes voor Bader die zijn zwaargewicht titel wist te behouden met het verslaan van de Fransman Kongo. Tijdens de wedstrijd plaatste Bader per ongeluk een vinger in het oog van Kongo waardoor de scheidsrechter de zaak stillegde.

Hiermee eindigde de wedstrijd en ging de winst naar Bader, deze zei dat hij zich niet bewust was van zijn vinger die in het oog van Kongo ging tijdens het gevecht. "Je bent in de hitte van de strijd daar, weet je. “Vingers gaan altijd in de ogen. Het was onbedoeld. Ik heb de herhaling niet gezien. Het spijt me als ik zijn ogen heb geraakt," zei Bader.

Kwaad bloed

Na de wedstrijd liep Bader de kooi uit maar stuitte op aartsrivaal zwaargewicht Rampage Jackson. Deze vloog op Bader af en het koste de aanwezige beveiliging de nodige moeite om erger te voorkomen. Jackson kon later boos worden gezien terwijl hij buiten de kooi flink tekeer bleef gaan onder luid boegeroep van fans die hem uitscholden.

Jackson is niet alleen de vaste teamgenoot van Kongo, maar heeft ook een geschiedenis met Bader. De twee vochten zeven jaar geleden in de UFC met Bader die via een unanieme beslissing won van Jackson op UFC 144. Jackson klaagde over de worstel-zware aanval van Bader en vergruisde de UFC voor het matchen van hemzelf tegen worstelaars.

UPDATE: De partij tussen Bader en Kongo is herroepen als een No Contest

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws