? | ZWAAR TOEGETAKELD: 'UFC-vechter Joanna toont blessures' Nieuws
Nieuws

? | ZWAAR TOEGETAKELD: 'UFC-vechter Joanna toont blessures'

? | ZWAAR TOEGETAKELD: 'UFC-vechter Joanna toont blessures'
? | ZWAAR TOEGETAKELD: 'UFC-vechter Joanna toont blessures'

UFC-vechter Joanna Jedrzejczyk liep een behoorlijk groot en akelig hematoom op in haar voorhoofd na haar 25 minuten durende oorlog met Weili Zhang bij UFC 248.

Joanna Jedrzejczyk zegt dat de zwelling is afgenomen, maar er zijn nog steeds zware blauwe plekken op haar gezicht en borst. De voormalige kampioen werd onlangs met zware verkleuring op haar gezicht gezien en heeft een update over haar herstel gegeven.

'Hallo, jongens. Ik ben thuisgekomen. Ik ben in Polen ', zei de voormalig kampioen in een video op Instagram. "Ik ben blij dat ik weer thuis ben. Ik nam een ​​lange douche en pakte wat spullen uit,"zegt de vechter.

Zwaar gevecht

"Ik heb een kleine spa voor thuis. Het is een moddermasker, 'grapte Joanna terwijl ze de verkleuring liet zien. "Natuurlijk heb ik nog steeds zoveel blauwe plekken op mijn gezicht, op mijn borst. De zwelling nam af. Ik voel me beter, dus goed!"

Het gevecht tussen Jedrzejczyk en Zhang gaat de boeken in als een van de meest harde vrouwen MMA-gevechten ooit. Het laat onverlet te zeggen dat de blessures van Jedrzejczyk aantonen dat de MMA-sport niet zonder risico's is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws