Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 🎥 | ZWAAR TOEGETAKELD: ‘UFC-vechter Joanna toont blessures’

🎥 | ZWAAR TOEGETAKELD: ‘UFC-vechter Joanna toont blessures’

UFC-vechter Joanna Jedrzejczyk liep een behoorlijk groot en akelig hematoom op in haar voorhoofd na haar 25 minuten durende oorlog met Weili Zhang bij UFC 248.

Joanna Jedrzejczyk zegt dat de zwelling is afgenomen, maar er zijn nog steeds zware blauwe plekken op haar gezicht en borst. De voormalige kampioen werd onlangs met zware verkleuring op haar gezicht gezien en heeft een update over haar herstel gegeven.

‘Hallo, jongens. Ik ben thuisgekomen. Ik ben in Polen ‘, zei de voormalig kampioen in een video op Instagram. “Ik ben blij dat ik weer thuis ben. Ik nam een ​​lange douche en pakte wat spullen uit,”zegt de vechter.

Zwaar gevecht

“Ik heb een kleine spa voor thuis. Het is een moddermasker, ‘grapte Joanna terwijl ze de verkleuring liet zien. “Natuurlijk heb ik nog steeds zoveel blauwe plekken op mijn gezicht, op mijn borst. De zwelling nam af. Ik voel me beter, dus goed!”

Het gevecht tussen Jedrzejczyk en Zhang gaat de boeken in als een van de meest harde vrouwen MMA-gevechten ooit. Het laat onverlet te zeggen dat de blessures van Jedrzejczyk aantonen dat de MMA-sport niet zonder risico’s is.

Bekijk ook

HOU JE BEK: UFC-ster Conor McGregor gaat los op Nate Diaz

Screenshot: Nate Diaz (L) en Conor McGregor (R) Conor McGregor ging flink los op oude ...

UFC kampioen Joanna Jedrzejczyk kondigt pensioen aan?

Joanna Jedrzejczyk, voormalig UFC-kampioen strogewicht bij devrouwen, plaatste zondag een cryptisch bericht op sociale media.

Internetpester krijgt pak slaag van MMA-vechters (video)

Keyboard warriors en internet pesters zijn helaas tegenwoordig maar al te gewoon, vooral in de ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page