🎥 | ZWAAR TOEGETAKELD: ‘UFC-vechter Joanna toont blessures’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 🎥 | ZWAAR TOEGETAKELD: ‘UFC-vechter Joanna toont blessures’

🎥 | ZWAAR TOEGETAKELD: ‘UFC-vechter Joanna toont blessures’

UFC-vechter Joanna Jedrzejczyk liep een behoorlijk groot en akelig hematoom op in haar voorhoofd na haar 25 minuten durende oorlog met Weili Zhang bij UFC 248.

Joanna Jedrzejczyk zegt dat de zwelling is afgenomen, maar er zijn nog steeds zware blauwe plekken op haar gezicht en borst. De voormalige kampioen werd onlangs met zware verkleuring op haar gezicht gezien en heeft een update over haar herstel gegeven.

‘Hallo, jongens. Ik ben thuisgekomen. Ik ben in Polen ‘, zei de voormalig kampioen in een video op Instagram. “Ik ben blij dat ik weer thuis ben. Ik nam een ​​lange douche en pakte wat spullen uit,”zegt de vechter.

Zwaar gevecht

“Ik heb een kleine spa voor thuis. Het is een moddermasker, ‘grapte Joanna terwijl ze de verkleuring liet zien. “Natuurlijk heb ik nog steeds zoveel blauwe plekken op mijn gezicht, op mijn borst. De zwelling nam af. Ik voel me beter, dus goed!”

Het gevecht tussen Jedrzejczyk en Zhang gaat de boeken in als een van de meest harde vrouwen MMA-gevechten ooit. Het laat onverlet te zeggen dat de blessures van Jedrzejczyk aantonen dat de MMA-sport niet zonder risico’s is.

Bekijk ook

⚠️ Fury vs Joshua in gevaar: Wilder wint rechtszaak

Tyson Fury vs Anthony Joshua heeft een grote horde te overwinnen

Vader en zoon pakken tag-team WWE-titels

Afgelopen nacht stond er weer een WWE-paperview op het programma

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page