VIDEO: UFC vechter gaat los op tegenstander bij staredown MMA Nieuws
MMA Nieuws

VIDEO: UFC vechter gaat los op tegenstander bij staredown

VIDEO: UFC vechter gaat los op tegenstander bij staredown

Het gevecht was al aangemerkt wordt als beladen krijgt al een goed begin. Imadaev kon zich niet inhouden tijdens het staredown moment, en gaf Pereira een stevige bitch slap. UFC-baas Dana White was net niet snel genoeg om het te voorkomen.

"Ik wordt oud, en kan niet zo snel meer reageren," zei White tegen de pers na het incident wat niet echt getuigt van respect door Imadaev. Ze begonnen agressief te worden en gingen naar elkaar toe, maar ik dacht niet dat het zo snel zou escaleren."

Die gaat knock-out

"Ik heb het verpest, 'zei Dana White na de wegingen. Mijn excuses, ik had dat niet moeten laten gebeuren. " Pereira zal ongetwijfeld de 25-jarige Imadaev extra willen afstraffen. Hij heeft slecht twee keer bij de UFC gevochten en verloren.

Imadaev is ondertussen pas 25 jaar oud, maar heeft twee gevechten en is 0-2 in de UFC. In zijn UFC-debuut verloor hij vanMax Griffin en afgelopen november leed hij een knock-out verlies van Danny Roberts. Pereira scoorde juist in zijn debuut een knock-out winst op Roberts, dat beloofd nog wat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws