🎥 | BRUTE ACTIE: Bekende MMA-vechter slaat inbreker huis door – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 🎥 | BRUTE ACTIE: Bekende MMA-vechter slaat inbreker huis door

🎥 | BRUTE ACTIE: Bekende MMA-vechter slaat inbreker huis door

Een inbreker had zondag dikke pech toen hij het huis van de bekende UFC-vechter Anthony Smith binnendrong.

UFC-licht zwaargewicht Anthony Smith zei dat hij op zondagmorgen vroeg in een brute vechtpartij met een indringer in huis kwam in wat hij “een van de zwaarste gevechten” van zijn leven noemt.

Pittige strijd

Volgens Smith werd hij zondagochtend om 4 uur ’s nachts wakker toen zijn vrouw een vreemdeling hoorde in zijn huis. Smith zegt dat hij een leven-en-dood-strijd aanging met de man, Luke Haberman, en dat hij vijf minuten lang met alles wat hij had tegen hem moest vechten voordat de politie ter plaatse arriveerde.

“Ik lieg niet toen ik zei dat het een van de zwaarste gevechten was die ik in mijn hele leven heb gehad. Ik ging die strijd aan, klaar om te sterven. Niemand breekt midden in de nacht ongewapend een huis binnen. Als ze ’s nachts binnenvallen, is dat om mensen pijn te doen,’ zei Smith.

Geen mietje

‘Geen normaal mens kan zo vechten. Ik ben zeker niet de slechtste vechter ter wereld. Maar hij is een gast van de straat denk je dan maar ik had het moeilijk het onder bedwang te krijgen. Hij incasseerde alles wat ik deed. Elke stoot, elke knie, elke elleboog. Hij nam ze allemaal en bleef met me vechten. ‘

Smith zei dat hij en zijn familie niet gewond waren geraakt bij de aanval, maar hij geeft toe dat het een “angstaanjagende” ervaring was. Hoewel Smith een van de best gerangschikte lichte zwaargewichten in de UFC is, was hij niet bereid om midden in de nacht met iemand in zijn huis te vechten, en hij zegt dat de situatie hem en zijn familie bang maakte.

Bekijk ook

Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters komt in actie op 17 juli tijdens Glory 78 in Ahoy.

Schokkende foto MMA-vechter vrijgegeven, ‘slachtoffer bomaanslag’

Phoe Thaw, die zwaar gewond werd door een bomaanslag in Birma is er niet best aan toe.

Video: ‘Dit is pas knokken, vechtsporters zijn er niks bij’

Wie denkt dat alleen vechtsporters een partijtje kunnen knokken heeft het mis.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page