? | BRUTE ACTIE: Bekende MMA-vechter slaat inbreker huis door Nieuws
Nieuws

? | BRUTE ACTIE: Bekende MMA-vechter slaat inbreker huis door

? | BRUTE ACTIE: Bekende MMA-vechter slaat inbreker huis door

Een inbreker had zondag dikke pech toen hij het huis van de bekende UFC-vechter Anthony Smith binnendrong.

UFC-licht zwaargewicht Anthony Smith zei dat hij op zondagmorgen vroeg in een brute vechtpartij met een indringer in huis kwam in wat hij "een van de zwaarste gevechten" van zijn leven noemt.

Pittige strijd

Volgens Smith werd hij zondagochtend om 4 uur 's nachts wakker toen zijn vrouw een vreemdeling hoorde in zijn huis. Smith zegt dat hij een leven-en-dood-strijd aanging met de man, Luke Haberman, en dat hij vijf minuten lang met alles wat hij had tegen hem moest vechten voordat de politie ter plaatse arriveerde.

"Ik lieg niet toen ik zei dat het een van de zwaarste gevechten was die ik in mijn hele leven heb gehad. Ik ging die strijd aan, klaar om te sterven. Niemand breekt midden in de nacht ongewapend een huis binnen. Als ze 's nachts binnenvallen, is dat om mensen pijn te doen,' zei Smith.

Geen mietje

'Geen normaal mens kan zo vechten. Ik ben zeker niet de slechtste vechter ter wereld. Maar hij is een gast van de straat denk je dan maar ik had het moeilijk het onder bedwang te krijgen. Hij incasseerde alles wat ik deed. Elke stoot, elke knie, elke elleboog. Hij nam ze allemaal en bleef met me vechten. '

Smith zei dat hij en zijn familie niet gewond waren geraakt bij de aanval, maar hij geeft toe dat het een "angstaanjagende" ervaring was. Hoewel Smith een van de best gerangschikte lichte zwaargewichten in de UFC is, was hij niet bereid om midden in de nacht met iemand in zijn huis te vechten, en hij zegt dat de situatie hem en zijn familie bang maakte.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws