VIDEO | UFC-ster McGregor test kracht in BJJ training MMA Nieuws
MMA Nieuws

VIDEO | UFC-ster McGregor test kracht in BJJ training

VIDEO | UFC-ster McGregor test kracht in BJJ training

Conor McGregor vond tijdens zijn verblijf op Mallorca tijd om jiu-jitsu te trainen bij de Mallorca BJJ-school. De voormalige dubbele UFC-kampioen maakt zich nog steeds op voor zijn terugkeer naar de UFC-achthoek nadat hij in juli van dat jaar moest herstellen van een blessure.

De Ier blijft herhalen dat hij mikt op de grootste trofeeën en weer kampioen wil worden van de grootste MMA-organisatie ter wereld. Bekijk welke vorm McGregor heeft, die onder andere in de Spaanse club gebruikte een bekende ontsnapping uit de guillotine choke voor zijn fans.

Beter voorbereidt zijn

McGregor heeft UFC-titels in divisies tot 66 kg en 70 kg. In het verleden won hij onder meer tegen Nate Diaz, Eddie Alvarez, Jose Aldo en Chad Mendes. De afgelopen maanden werd hij onder meer uitgedaagd door voormalig UFC lichtgewicht kampioen Charles Oliveira.

Oliveira een BJJ Specialist neemt het in oktober op tegen Islam Makhachev in zijn volgende UFC 280-wedstrijd. De Braziliaan sluit een clash met de Ier echter niet uit na een mogelijke zege op de Rus. Wellicht dat McGregor daarom alvast zijn BJJ skills wil aanscherpen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws