🎥 | NIET NORMAAL: UFC Jurylid blijkt iPhone verslaafd – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 🎥 | NIET NORMAAL: UFC Jurylid blijkt iPhone verslaafd

🎥 | NIET NORMAAL: UFC Jurylid blijkt iPhone verslaafd

De ellende over de in veler ogen slechte jury beslissingen van de wedstrijden tijdens UFC 247 afgelopen weekend lijken nog lang niet over.

De boel werd aangeslingerd door UFC commentator Joe Rogan die direct na afloop van het hoofdgevecht tussen Jon Jones en Dominick Reyes riep dat de jury had liggen slapen. Ook andere wedstrijden kwamen direct onder de loep en werden als onrechtvaardig gejureerd beoordeelt.

Lee verloor op het nippertje van Murphy. Een rechter scoorde de wedstrijd 29-28 in het voordeel van Lee, terwijl de andere twee het 29-28 en 30-27 scoorden voor Murphy.

Grote schande

Tijdens het gevecht merkten commentatoren Joe Rogan en Dominick Cruz op hoe een van de juryleden geen aandacht leek te schenken aan de vrouwen in de kooi. Na het evenement heeft Lee opgeroepen om het betreffende jurylid te laten ontslaan.

Andy Nguyen, beste vriend en trainingspartner van Andrea Lee, ging maandag naar haar Twitter-pagina om close-upbeelden te delen van het jurylid die geen aandacht aan het gevecht besteedde maar met met zijn telefoon zat te spelen. Kijk hieronder.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page