VIDEO: Oor MMA-vechter flappert losgeslagen langs hoofd MMA Nieuws
MMA Nieuws

VIDEO: Oor MMA-vechter flappert losgeslagen langs hoofd

VIDEO: Oor MMA-vechter flappert losgeslagen langs hoofd

Het debuut van Ramiz Brahimaj tijdens het UFC Vegas 13 event in Las Vegas liep niet zoals hij zelf had verwacht. Voor Brahimaj die tegenover veteraan Max Griffin zijn kunnen mocht vertonen eindigde het gevecht in een ware nachtmerrie.

De aanwezigen in het Apex Centre waar het gevecht plaatsvond gruwden van het gevecht. Doordat het oor van Brahimaj er door Griffin met een fikse elleboog half afgeslagen werd. Zoals vaker gebeurt door de adrenaline had Brahimaj het niet meteen in de gaten.

Echte pechvogel

Beide vechters hadden zich staande gehouden tot de derde en laatste ronde maar deze kwam door de hevige blessure voortijding tot een einde. Brahimaj's oor zat nog nauwelijks aan zijn hoofd en dwong uiteindelijk de scheidsrechter tot het beëindigen van het gevecht.

Brahimaj, 27, zou al eerder dit jaar zijn debuut maken bij de UFC maar moest worden geopereerd aan een tumor achter zijn rechteroog. De grondgevechten specialist zal nu nog een gruwelijke aandoening moeten laten verzorgen voordat hij weer in de kooi stapt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws