VIDEO: Oor MMA-vechter flappert losgeslagen langs hoofd – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / VIDEO: Oor MMA-vechter flappert losgeslagen langs hoofd

VIDEO: Oor MMA-vechter flappert losgeslagen langs hoofd

Het gezegde leen mij jou oor eens krijgt een andere betekenis na het gevecht vandaag tussen Ramiz Brahimaj en Max Griffin tijdens UFC Vegas 13.

Het debuut van Ramiz Brahimaj tijdens het UFC Vegas 13 event in Las Vegas liep niet zoals hij zelf had verwacht. Voor Brahimaj die tegenover veteraan Max Griffin zijn kunnen mocht vertonen eindigde het gevecht in een ware nachtmerrie.

De aanwezigen in het Apex Centre waar het gevecht plaatsvond gruwden van het gevecht. Doordat het oor van Brahimaj er door Griffin met een fikse elleboog half afgeslagen werd. Zoals vaker gebeurt door de adrenaline had Brahimaj het niet meteen in de gaten.

Echte pechvogel

Beide vechters hadden zich staande gehouden tot de derde en laatste ronde maar deze kwam door de hevige blessure voortijding tot een einde. Brahimaj’s oor zat nog nauwelijks aan zijn hoofd en dwong uiteindelijk de scheidsrechter tot het beëindigen van het gevecht.

Brahimaj, 27, zou al eerder dit jaar zijn debuut maken bij de UFC maar moest worden geopereerd aan een tumor achter zijn rechteroog. De grondgevechten specialist zal nu nog een gruwelijke aandoening moeten laten verzorgen voordat hij weer in de kooi stapt.

Bekijk ook

Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters komt in actie op 17 juli tijdens Glory 78 in Ahoy.

Schokkende foto MMA-vechter vrijgegeven, ‘slachtoffer bomaanslag’

Phoe Thaw, die zwaar gewond werd door een bomaanslag in Birma is er niet best aan toe.

Video: ‘Dit is pas knokken, vechtsporters zijn er niks bij’

Wie denkt dat alleen vechtsporters een partijtje kunnen knokken heeft het mis.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page