Home / Nieuws / MMA NIEUWS / VIDEO: MMA-vechter slaags met bekende UFC-scheidsrechter

VIDEO: MMA-vechter slaags met bekende UFC-scheidsrechter

Als de ervaren MMA-scheidsrechter heeft Marc Goddard al veel meegemaakt in de kooi. Binnen en buiten de UFC waar hij tussen de vechters staat.

Tijdens het UAE Warriors 12-evenement van afgelopen week vocht Ahmed Al Darmaki tegen Bogdan Kirilenko in een vedergewicht gevecht. De in Abu Dhabi geboren Al Darmaki had Kirilenko in een verwurging te pakken.

Maar er ontstond een probleem omdat Al Darmaki de verwurging niet losliet, ondanks dat Mark Goddard verbale commando’s gaf. Toen Goddard zijn handen op Al Darmaki legde en probeerde hem van Kirilenko los te wrikken, ontstond er een probleem.

Hande af van de scheids

Eenmaal eindelijk gescheiden, werd Al Darmaki verbaal strijdlustig en duwde de scheidsrechter een paar keer terwijl Goddard probeerde hem opzij te trekken en hem een ​​lezing over de kwestie te geven.

Al Darmaki dacht zijn overwinning te vieren met het beklimmen van de kooi. Echter leverde zijn wanstaltige optreden hem een diskwalificatie op. Regel nummer een in elke sport, je blijft met je handen van de scheids af.

Bekijk ook

Holloway sloopt Kattar in 5 ronden durend bloedbad (video)

Max Holloway toonde een andere vechter dan dan hij ooit was in zijn gevecht met ...

MMA-talent scoort 1e vette UFC knock-out van 2021 (video)

Punahele Soriano had de eer de eerste knock-out van het UFC 2021 seizoen te scoren. ...

BREAKING: Dana White ‘Khabib overweegt terugkeer gevecht’

Khabib Nurmagomedov de UFC-lichtgewicht kampioen lijkt uit pernsien te komen. UFC President DanaWhite kondigde vanavond ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page