VIDEO: MMA-vechter scoort 12 seconden record knock-out MMA Nieuws
MMA Nieuws

VIDEO: MMA-vechter scoort 12 seconden record knock-out

VIDEO: MMA-vechter scoort 12 seconden record knock-out

Afgelopen vrijdag viel er een supersnelle knock-out tijdens een speciaal MMA event dat plaatsvond in de stad Rostov aan de Don, Rusland.

Yuri Kiseliev, kreeg Timur Magdiev in een MMA-wedstrijd in Rusland supersnel knock-out. De video ging meteen viraal. De paden van de Oekraïense vechter Kiseliev en de Rus Magdiev kruisten elkaar vrijdag. Het was daar dat de knock-out in de eerste 12 seconden van de strijd viel.

Compleet gevloerd

De 44-jarige Kiseliev sloeg zijn 52-jarige tegenstander Magdiev knock-out door een nauwkeurig combi op de kaak toe te passen die hem bewusteloos op de mat deed neerstorten. De scheidsrechter beëindigde het gevecht toen hij merkte dat Magdiev roerloos op het canvas lag.

Kiseliev had slechts 12 seconden nodig om te winnen, zoals de video laat zien. Toen vierde hij zijn triomf door zijn elasticiteit te tonen met een split over de achthoek. Voor een veteranen wedstrijd was het een korte. Fans hadden gedacht minstens 10 minuten plezier te beleven. Kiseliev had daar een andere kijk op.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws