Video: MMA-vechter na bizarre beenbreuk, 'Ik wist niet wat er gebeurde' Nieuws
Nieuws

Video: MMA-vechter na bizarre beenbreuk, 'Ik wist niet wat er gebeurde'

Video: MMA-vechter na bizarre beenbreuk, 'Ik wist niet wat er gebeurde'

Er is zeker geen misverstand mogelijk over wanneer of hoe het gebeurde. Ongeveer 20 seconden in zijn amateurwedstrijd tegen Williams op een American Kombat Alliance (AKA) show.

"Ik wist niet wat er aan de hand was. Ik was gewoon in ongeloof dat mijn been gebroken was, ik dacht 'Wauw!' Omdat ik net een andere blessure had gehad waarbij ik in een van mijn gevechten mijn elleboog ontwrichtte, daar was ik net van hersteld," zei King.

Pech

"Dat was een behoorlijk lang herstel proces, dus toen ik het zag, kon ik gewoon niet geloven dat het me echt opnieuw overkwam. "

BEKIJK OOK: MMA-vechter scheurt balzak

De eerdere verwonding waar King naar verwijst is een ontwrichte elleboog die hij in de tweede ronde van een gevecht in maart had opgelopen.

Besef

Het was tijdens de ambulance-rit dat King pas de pijn voelde, lichamelijk en emotioneel, uit vrees dat zijn carrière voorbij zou zijn. In het ziekenhuis werd vastgesteld dat hij zijn fibula en scheenbeen had gebroken.

King zei dat hij verwacht dat er een herstelperiode van zes tot negen maanden nodig zal zijn voordat hij zijn trainingen kan hervatten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws