Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Video: MMA-vechter na bizarre beenbreuk, ‘Ik wist niet wat er gebeurde’

Video: MMA-vechter na bizarre beenbreuk, ‘Ik wist niet wat er gebeurde’

Vorige week zaterdag brak MMA-vechter Jonathan King op wel heel bizarre wijze zijn been. Echter komt een week na het ongeluk pas het besef wat er gebeurde in zijn partij tegen Chris Williams.

Er is zeker geen misverstand mogelijk over wanneer of hoe het gebeurde. Ongeveer 20 seconden in zijn amateurwedstrijd tegen Williams op een American Kombat Alliance (AKA) show.

“Ik wist niet wat er aan de hand was. Ik was gewoon in ongeloof dat mijn been gebroken was, ik dacht ‘Wauw!’ Omdat ik net een andere blessure had gehad waarbij ik in een van mijn gevechten mijn elleboog ontwrichtte, daar was ik net van hersteld,” zei King.

Pech

“Dat was een behoorlijk lang herstel proces, dus toen ik het zag, kon ik gewoon niet geloven dat het me echt opnieuw overkwam. “

BEKIJK OOK: MMA-vechter scheurt balzak

De eerdere verwonding waar King naar verwijst is een ontwrichte elleboog die hij in de tweede ronde van een gevecht in maart had opgelopen.

Besef

Het was tijdens de ambulance-rit dat King pas de pijn voelde, lichamelijk en emotioneel, uit vrees dat zijn carrière voorbij zou zijn. In het ziekenhuis werd vastgesteld dat hij zijn fibula en scheenbeen had gebroken.

King zei dat hij verwacht dat er een herstelperiode van zes tot negen maanden nodig zal zijn voordat hij zijn trainingen kan hervatten.

Bekijk ook

Snelle knock-out: In vijf seconden naar dromenland

Een MMA-gevecht in Zuid-Korea eindigde abrupt, slechts 5 seconden in de eerste ronde.

UFC Newark: Colby Covington vs Robbie Lawler bevestigt

Het lijkt erop dat de volgende tegenstander van Colby Covington niet Kamaru Usman zal zijn.

UFC icoon Jose Aldo stelt pensioen uit: Tekent nieuw contract

Alhoewel het er alle schijn van had gaat, goormalig UFC-kampioen Jose Aldo toch niet met pensioen.