VIDEO | MMA Vechter Luan Santiago nachtmerries over bizarre blessure en titel verlies MMA Nieuws
MMA Nieuws

VIDEO | MMA Vechter Luan Santiago nachtmerries over bizarre blessure en titel verlies

VIDEO | MMA Vechter Luan Santiago nachtmerries over bizarre blessure en titel verlies

Terug bij af

In een interview met MMA Fighting een van de leidende MMA sites vertelde Martins recentelijk over de slapeloze nachtmerrie die hij overhield aan de blessure. Hij moet binnenkort de kooi weer in maar heeft het voorval nog vers in het hoofd. Tegen MMA Fighting vertelt hij: "Ik doe het nog steeds (heb nachtmerries), man, maar als ik daar steeds over nadenk, zal ik niet verder komen. "Ik ben nu terug bij af. Ik moet alles opnieuw doen. Hoe spannend het gevecht ook was, als ik er een show van kan maken, ben ik weer terug. "

Geen operatie

Een operatie wilde Santiago niet, echter was de blessure dusdanig ernstig dit het hem maanden buiten de kooi hield. Echter staat hij in december weer in de kooi tegen Alen Omer net als Santiago een UFC veteraan. "Alan Omer is een UFC-veteraan en hij maakt nu deel uit van de zelfde organisatie als waar ik voor vecht Brave, hij heeft zojuist Gesias (Cavalcante) verslagen," zei Santiago. "Hij is taai en het zou goed zijn om terug te komen om hem uit te dagen.

Hoe het Santiago af zal gaan wordt bekend in december, hopelijk kan hij zijn nachtmerries en de nare ervaring met een winst van zich afschudden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws