Home / Nieuws / MMA NIEUWS / VIDEO: MMA-vechter loopt ‘bizarre blessure’ op tijdens het vieren van overwinning

VIDEO: MMA-vechter loopt ‘bizarre blessure’ op tijdens het vieren van overwinning

MMA-vechter loopt 'bizarre blessure' op tijdens het vieren van overwinning

Amateur MMA-vechter Jack Culshaw heeft zich misschien wel onsterfelijk gemaakt. Normaal gesproken zou dat een goede zaak zijn voor een amateur vechter. Helaas voor Culshaw gaat hij om de verkeerde redenen viraal.

Culshaw is niet de eerste atleet die zichzelf verwond tijdens het vieren van de overwinning. Seconden na het verslaan van Zak Edwards door TKO, afgelopen weekeinde beklom Culshaw de kooi om het te vieren. Op zijn weg naar beneden landde Culshaw ongelukkig op zijn been en kwam meteen hinkend omhoog.

“Ik ging naar het ziekenhuis en liet een röntgenfoto maken, er zijn geen gebroken botten, maar mijn knieschijf? Die is verdraaid en ze denken dat mijn pezen zijn gescheurd.

Revalideren

We zullen moeten afwachten, maar ze moeten ook naar mijn andere been kijken, het linkerbeen, ze zeiden dat die knie ook ook last kan krijgen door het belasten. Dus als ze klaar zijn met de revalidatie aan mijn rechterbeen, zullen ze ook mijn linkerbeen moeten doen. ”

Hij zei ook dat zijn rechterknie die avond vier afzonderlijke keren recht naar buiten kwam. Culshaw is bij lange na niet de enige atleet die een gênante blessure oploopt tijdens het vieren van een zege en zal zeker niet de laatste zijn.

Bekijk ook

Surinaamse MMA-vechter geëerd door president Bouterse

Een grote eer noemt hij het zelf zijn bezoek aan de president van zijn land. ...

MMA-kampioen opgepakt voor ‘bizarre’ moord in nachtclub

Vadim Olenchik, een Oekraïense MMA-kampioen, is afgelopen week opgepakt in Sint-Petersburg wegens de vermeende moord ...

UFC kampioen Daniel Cormier maakt opmerkelijke carrière stap

UFC: MMA-champ Daniel Cormier trekt pensioen plannen in

Vorig jaar kondigde Daniel Cormier aan dat hij graag zou stoppen bij de UFC en ...